Uncategorized

NIEUW Binnen: Eindejaarsfolder Juwelier Van Impe 2022

Eindejaarsfolder 2022

Hij is eindelijk binnen en wordt vanaf deze week bedeeld. Je kan hem hier ook online raadplegen. Onze best verkopende en nieuwste producten werden opgenomen. Nog een cadeautje nodig van de eindejaarsfeesten, kom dan zeker langs.

De bedeling gebeurt door een extern bedrijf. Heb je onze folder niet ontvangen en zou je hem toch graag in de bus krijgen? Stuur dan een mailtje naar lieven.vanimpe@telenet.be en we sturen jou een op.

Wat staat er in de eindejaarsfolder?

Van goud tot zilver, van jong tot oud, van uurwerken tot juwelen, er is voor iedereen en voor ieder budget wel iets beschikbaar. Voor de kinderen zijn de kinderjuwelen van Orage Kids en de horloges van Ice Watch heel in trek. Voor de volwassenen zijn de juwelen van Orage of Sanjoya dan weer top.

In het luxesegment zijn er de gouden juwelen van Swings, Peroni&Parise, You&Me en de transfromaties oud goud. Als luxe uurwerkmerk zijn er de horloges van Raymond Weil, Maurice Lacroix en Michel Herbelin.

Daarnaast is er ook de nieuwe collecties van Rodania, Maserati, Jacques Du Manoir, Ice Watch, Casio, G-shock en Roamer of Switzerland.

Ook voor de kleine cadeautjes kan je bij ons terecht voor de eindejaarsfeesten. Een zakmes vanaf €13,00, de armbanden van Steel&Barnett vanaf €30, een smartwatch vanaf €59, kinderoorbellen, inschietoorbellen en Orage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *