Juwelier Van Impe Verlovingsringen Aalst

Welkom op onze afdeling verlovingsringen. Hier kan je terecht om ideeën op te doen voor het uitkiezen van de perfecte verlovingsring. Kom langs en we helpen je persoonlijk bij je keuze. Ons aanbod bestaat uit zilveren en gouden verlovingsringen in alle maten en prijzen.

Je wil je partner ten huwelijk vragen, alleen heb je nog een verlovingsring nodig. Hoe begin je eraan? Er zijn zoveel modellen beschikbaar maar welke ring is nu de perfecte ring? Het beste advies dat we kunnen geven is om gewoon langs te komen. Onze verkopers zijn goudsmid van opleiding en kunnen je het best begeleiden. Daarenboven zijn we een familiezaak waardoor je op je gemak kan kiezen in een familiale sfeer zonder pusherige verkopers en zonder aankoopverplichting. Laat je persoonlijk informeren, zo kom je het best te weten wat je nodig hebt. Heb je zelf een specifiek model in gedachten? Dan kunnen we ook voor jou deze ring ontwerpen! Welkom zonder afspraak.

Hoe ziet een typische verlovingsring eruit?

De typische verlovingsring is een fijnere ring met een edelsteen in het midden. De ring is verfijnd gemaakt aangezien het de bedoeling is om nadien de trouwring bij te dragen. Hij mag daarom niet te breed zijn. De ring bevat meestal een diamant met opstaande zetting in het midden met eventueel ook kleinere diamanten op de zijkant. De meest genomen kleuren zijn wit of geel goud.

Dit is de traditionele verlovingsring. Tegenwoordig wordt er ook regelmatig van afgeweken. Zo kan het zijn dat je partner de verlovingsring liever apart draagt, dat je liever in plaats van een diamant, een kleursteen ziet, dat je geen rechtopstaande diamant neemt maar gewoon 1 rij van diamanten van gelijke grootte, … .

Wat is het budget voor een verlovingsring?

Er is een verlovingsring voor ieder budget. Veel hangt af van het verkozen materiaal. Ga je voor een stalen of zilveren ring met zirkonia stenen, dan zal de prijs tussen de €39 en €150 liggen. Ga je voor een 18 Karaat gouden ring, dan zal de prijs starten vanaf €250 ongeveer. Ga je voor een 18 Karaat gouden ring met diamant dan zal de prijs starten vanaf ongeveer €600. Hoe hoger de karaat van de diamant, hoe hoger de prijs zal zijn.

Het budget dat jij uiteindelijk wil geven, bepaal je volledig zelf. Je moet je vooral goed voelen bij je keuze!

Trouwringen Aalst

Waar koop ik het best een verlovingsring?

Je koopt een verlovingsring best in vertrouwen en niet te ver uit de buurt. We kunnen enkel de tip meegeven om geen gouden juwelen of diamanten te kopen online, in het buitenland of op toeristische plekken. Ook is het zeker aan te raden in je buurt te kopen. Deze ring is voor het leven, de kans is dus groot dat je ooit een goede dienst na verkoop nodig zal hebben.

Het liefst koop je bij ons natuurlijk. We geven je goed advies, zonder te pushen, we hanteren steeds de correcte prijzen voor de correcte waarde van de ring, we zijn zelf goudsmid, dus elk model is mogelijk, we bieden een uitstekende dienst na verkoop, we hebben meer dan 80 jaar ambachtservaring  en dat alles met de glimlach.

We zijn gelegen in Erembodegem, dichtbij Aalst. We zijn makkelijk bereikbaar en je kan altijd gratis parkeren voor de deur. We hebben een speciale trouwersruimte voorzien waar je in alle rust en discretie kan langskomen.

Verlovingsringen in goud 18kt met zirconium

Verlovingsringen in goud 18 karaat met zirconium hebben we in alle soorten en maten. Geel of wit, grote of kleine middensteen, steentjes in de band of niet, fijn of grof... kortom, voor ieder wat wils. Prijzen zitten ongeveer tussen de €250 en €500. Hieronder enkele voorbeeldjes uit onze etalage ter inspiratie. We hebben in de winkel een veel uitgebreider assortiment dus kom gerust vrijblijvend langs.