Oude juwelen laten herwerken

Heb je oude juwelen die je niet meer draagt? Laat deze smelten tot een gloednieuw en hedendaags juweel. Alles, of toch veel, is mogelijk. Ringen, armbanden, kettingen, hangers, oorbellen of een volledig set. Met steentjes of zonder steentjes. Geelgoud, witgoud of een combinatie. Mat of blinkend. Het kan allemaal.
Kom gerust langs en dan tonen wij jou vrijblijvend alle mogelijkheden. Afhankelijk van wat je graag zou willen en hoeveel goud je hebt maken wij meteen een vrijblijvende prijsofferte.
Graag al wat inspiratie? Neem dan zeker hieronder eens een kijkje naar enkele realisaties.

Ringen van oud goud laten maken

Hou je van een fijn ringetje of zie je liever wat breder? Hou je van wit-, geel- of roségoud of een combinatie? Een diamant of kleursteen? Alles kan. Wij hebben enkele modelletjes die je kan passen, maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wij werken volgens jouw wens.

Oorbellen van oud goud laten maken

Creolen, stekertjes, hangertjes, knopjes... het kan allemaal. Ben je er nog niet goed aan uit? Dan kan je hier verschillende modelletjes uitproberen. Samen denken we dan na over ontwerp dat helemaal bij jou past.

Hanger van oud goud laten maken

Heb je nog een gouden ketting liggen? Dan is een hangertje een goed idee. Ook hier zijn verschillende opties mogelijk. Van een simpel plaatje of (kleur)steentje tot een iets complexer modelletje, het kan allemaal.

Kettingen van oud goud laten maken

Ook volledige kettingen kunnen wij maken voor jou. Een stijve collier, een schakelketting, een ketting met een steentje of fantasie... wij luisteren graag naar jouw wens en trachten hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

Armbanden

Heb je graag een vaste slavenarmband of liever een losse armband? Beide modellen kan je bij ons passen en beide modellen bieden tal van mogelijkheden.

Trouwringen

Een trouw in het vooruitzicht? Ook trouwringen kunnen gemaakt worden van jouw oud goud. Vertel ons jullie verhaal en dan maken we er samen een mooie herinnering voor het leven van.