Jouw Unieke Sieraad, Precies Zoals Jij Het Wilt

Oude Juwelen Transformeren: Creëer Een Gloednieuw Sieraad Dat Helemaal Bij Jou Past

Heb je oude juwelen die je niet meer draagt? Laat deze smelten en omvormen tot een gloednieuw en hedendaags juweel. Alles (of toch veel) is mogelijk. Denk aan ringen, armbanden, kettingen, hangers, oorbellen, of zelfs een complete set. Of je nu kiest voor steentjes, geelgoud, witgoud, of een combinatie van beide, en of je een matte of blinkende afwerking wenst, het kan allemaal.

Kom gerust langs en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden. Op basis van jouw wensen en de hoeveelheid goud die je hebt, maken wij direct een vrijblijvende prijsofferte voor je. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan hieronder enkele van onze realisaties en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Ringen van oud goud laten maken

Houd je van een fijne ring of zie je liever een bredere band? Geef je de voorkeur aan wit-, geel- of roségoud, of misschien een combinatie hiervan? Wil je een diamant of een kleursteen toevoegen? Alles is mogelijk. Wij hebben diverse modelletjes die je kunt passen, maar uiteraard zijn er nog veel meer opties. Wij werken volledig volgens jouw wensen om een uniek sieraad te creëren.

Oorbellen Van Oud Goud Laten Maken

Of je nu houdt van creolen, stekertjes, hangertjes of knopjes, wij kunnen het allemaal voor je realiseren. Ben je er nog niet helemaal uit? Probeer dan verschillende modelletjes uit bij ons. Samen denken we na over een ontwerp dat perfect bij jou past.

Hanger van oud goud laten maken

Heb je nog een gouden ketting liggen? Overweeg dan om een prachtige hanger te laten maken. Er zijn tal van mogelijkheden, van een eenvoudig plaatje of (kleur)steentje tot een complexer ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jouw hanger precies is zoals jij het wilt.

Kettingen van oud goud laten maken

Ook volledige kettingen kunnen wij voor jou ontwerpen en maken. Of je nu een stijve collier, een schakelketting, een ketting met een steentje of een fantasieketting wilt, wij luisteren graag naar jouw wensen en streven ernaar om hier perfect aan te voldoen.

Armbanden

Droom je van een vaste slavenarmband of liever een losse armband? Beide modellen kun je bij ons passen, en we bieden tal van mogelijkheden om ze precies naar jouw smaak aan te passen.

Trouwringen

Heb je een trouwdag in het vooruitzicht? Ook trouwringen kunnen wij maken van jouw oud goud. Vertel ons jullie verhaal en samen maken we een prachtige herinnering voor het leven.