Goudsmitatelier Van Impe Aalst: Gepersonaliseerde kettingen, armbanden, ringen en oorstekers met letters of naam

Op deze pagina vind je alle gouden juwelen met namen of letters. Zo kan je een gepersonaliseerd cadeau afgeven. Bekijk hier al onze modellen waar we het vaakst mee werken. Naamkettingen zijn gepersonaliseerd hierdoor is de gemiddelde wachttijd 2 weken. De gouden letters zijn steeds op stock bij de fabrikant en worden meteen geleverd. Met wat geluk is jouw letter in jouw favoriete model zelfs op stock. De prijs van de juwelen is afhankelijk van de goudprijs en het gewicht van het juweel.

Gouden Naamkettingen

Een Gouden Naamketting is een waardevol en persoonlijk juweel voor het leven. Hier vind je verschillende 18 Karaat Gouden Naamketting in verschillende lettertypes, groottes en kleuren. Om extra schittering aan het juweel kan je ook kiezen om een zircoon of diamant aan of in de naam toe te voegen. De prijs hangt af van het gewicht (het aantal letters) en de goudkoers. Ook de kettingen kan je zelf kiezen (breder of dunner) om zo jouw ideale juweel samen te stellen. Kom langs en onze goudsmeden helpen je graag verder en laten jou de mogelijkheden in het echt zien.

Gouden Naamringen En Gouden Ringen Met Letter of Initialen

Ook gouden ringen kan je personaliseren met een naam of letter. Deze modellen zijn allen van 18 Karaats Goud en zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en letters. Kom langs om jouw maat te bepalen en jouw persoonlijke ring te bestellen. De gemiddelde levertermijn is 2 weken. Voor snellere levering kunnen we ook overschakelen naar een ring met buitengravure. Dankzij ons moderne graveermachine kunnen we binnen het uur ook jouw naam, letter, persoonlijke boodschap of vingerafdruk op de buitenkant van de ring graveren.

Gouden Armbanden met Naam of Letter (Initialen)

Elk juweel is personaliseerbaar en dus ook de armbanden. Heb je graag een armband met bengelende naam, een vaste armband, een gouden armband met een initiaal of letter, … . Alles is mogelijjk. Hier zie je alvast enkele van onze armbanden uit onze collectie. Onze goudsmeden werken ook op maat. Kom langs en bestel of laat jouw persoonlijke naamarmband op maat maken. Bekijk zeker ook de armbanden van Elements DonnaOro HIER. Dit zijn gouden of zilveren armbanden waar je Pandora-gewijs Gouden Elementjes kan toevoegen om zo zelf jouw armband samen te stellen. Het leuke hieraan is dat je stapsgewijs kan opbouwen naar een prachtig juweel.

Gouden Hanger Letters 18 Kt

Een verfijnd en mooi cadeau is de letterketting. Je kan hier kiezen welke letter in welke kleur, grootte en afwerking je het mooist vind. Zo zijn er letters met steentjes, geel gouden letters, wit gouden letters, geel gouden letters, geblokte letters, geschreven letters, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kan je opteren voor een graveerplaatje waarin je de letter graveert. Bekijk hier alvast de meest gekozen lettertypes.

Nog meer verschillende stijlen Gouden Naamkettingen en Letterkettingen

Bekijk nog meer verschillende stijlen van Gouden Letters als Hanger. Hier heb je telkens de letter A als voorbeeld, alle letters zijn beschikbaar van A tot Z en bij sommigen zijn ook cijfers beschikbaar.

Gouden Letterketting met Diamant

Deze Gouden letterkettingen met diamant bestaan uit een 18 karaat gouden hanger met sierlijke letter. Alle letters van het alfabet zijn mogelijk. Je kan ze verkrijgen in het wit of geel goud. Een sierlijke letter die een prachtige aanvulling is van elke outfit. De diamant die in de letter verwerkt zit, geeft extra glans en klasse aan dit persoonlijk juweel. Kies de letter van je eigen naam of van een dierbare.

Nog meer leuke ideeën met naamjuwelen

Hier vind je ook nog enkele gouden oorbellen met letters of een infinity teken waarbij je beide namen – van jou en je partner – kan in zetten. Had je zelf een origineel idee, kom dan langs, dan kan je samen met onze goudsmid bekijken hoe we dit voor jou kunnen realiseren.

Hoe worden de gouden naam- en letterjuwelen gemaakt?

Hoe worden deze juwelen nu eigenlijk gemaakt en hoe verloopt de procedure van de bestelling? Bij deze persoonlijke juwelen zijn er 3 opties: je kiest voor een naamketting die we laten maken via een goudmal, je kiest voor een persoonlijk juweel dat we ambachtelijk met de hand maken of je kiest voor een juweel dat we personaliseren aan de hand van een gravure.

  1. Juwelen op bestelling met een goudmal

Bij deze juwelen kies je jouw model van ketting, lettertype, naam, … . Voor dit juweel wordt dan een mal gemaakt die een aaneenschakeling is van verschillende mallen met letters. Hierin wordt het vloeibare goud (18 karaat gegoten) waarna het juweel verder wordt afgewerkt tot een mooi persoonlijk blinkend juweel. Dit gebeurt machinaal waardoor er geen goud verloren gaat en de levertermijn op gemiddeld een 2 tal weken ligt. Letters hebben we natuurlijk ook gewoon op stock en kan direct mee genomen worden. De prijs hangt af van het gewicht en de huidige goudprijs.

2. Ambachtelijke juwelen met de hand gemaakt

Je kan ook zelf je design ontwerpen. Hierbij is het belangrijk om langs te komen en je ontwerp uit te leggen aan onze goudsmid. Zo kan zij de haalbaarheid van het project inschatten en enkele tips meegeven voor de sterkte en afwerking. Zelfs tijdens het creëren van het juweel kan je gecontacteerd worden voor nieuwe ideeën van onze goudsmid. Het is met de hand gemaakt waardoor er vijlwerk aan te pas komt. Je zal dus met een klein verlies van goud zitten. De prijs hangt dus af van het originele gewicht van het juweel (voor het vijlwerk), de werkuren, het aantal goudsoldures en de huidige goudprijs.

3. Personaliseren door middel van een gravure

Ons professioneel graveermachine kan echt alles. We kunnen zelf geschreven teksten, foto’s vingerafdrukken, logo’s, … graveren in onze juwelen. Ook de buitenkant van een ring kan gegraveerd worden. Je kiest jouw juweel  uit onze winkel en we graveren het binnen het uur. Het grote voordeel is de snelheid.