Roamer of Switzerland

Roamer is sinds de oprichting in 1888 een volledig Zwitsers uurwerkmerk. Het behoort tot de luxe-horloges en heeft een ruim gamma aan verschillende modellen, zowel voor dames en heren. Al hun horloges worden in hun eigen atelier in Ticino gemaakt. Hun uurwerken hebben dan ook een heel hoge kwaliteitsstandaard en zijn tot in de puntjes afgewerkt en afgeregeld.

Officiële verdeler Roamer of Switzerland

Als officiële verdeler van Roamer hebben we steeds 60 modellen op voorraad. Deze komen uit alle verschillende Europese collecties van Roamer. Het aanbod in de fysieke winkel is steeds groter dan ons online aanbod. Heb je een specifiek model op het oog, contacteer ons dan via de contactpagina of via telefoon.

Offciële herstelatelier België

We zijn het officiële herstelatelier van Roamer in België. Dit wil zeggen dat elk uurwerk in garantie in België door ons wordt hersteld. Enkel uurwerken met een garantiebewijs met stempel van een officiële Roamer verdeler hebben recht op garantie. Heb je een herstelling of wisselstuk nodig, kom dan langs of contacteer ons via de contacpagina.

Roamer Superior Chrono

Een van hun meest succesvolle reeksen is hun Superior Chrono. Niet per se zijn chronofunctie, maar vooral zijn chronolook steekt er boven uit. Het wijd saffierglas geeft een klare blik op de wijzerplaat. Deze heeft 3 chronocirkels met daarrond een apart guilloche-patroon. De wijzeraanduidingen, wijzers en markeringen zijn allen tot in het detail afgewerkt. Ook de banden sluiten perfect aan aan de horlogekast en hebben allen een vlinderslot.