Kinderjuwelen

Kinderhorloges

Orage Kids & Teenz

Leuke en betaalbare juweeltjes in zilver en plaqué voor kindjes en tieners. Meer dan 100 verschillende modellen beschikbaar. Hou je van unicorns, paarden, bloemen, vlindertjes, ... ? Orage heeft het allemaal in zowel oorbellen, armbanden, kettingen als setjes.

Jouw allereerste oorbellen!

Ben je klaar voor jouw eerste oorbellen? Kom dan langs in de winkel om gaatjes te schieten. En je moet niet bang zijn, met onze nieuwste toestellen, gebeurt dit snel en pijnvrij. Voor meer info klik op onderstaande knop.

Meisjes

Ice Watch is nummer 1 in kinderhorloges en heeft tal van leuke collecties voor jonge meisjes. Ice Fantasia, Ice Hero, Ice Cartoon en Ice Ola Kids zijn populaire collecties voor de kleinere meisjes. Voor de iets grotere is er keuze uit de Cosmos, Glam Brushed en Generation lijn.

Jongens

Ook voor jongens heeft Ice Watch een mooi aanbod aan kinderhorloges. Ice Cartoon, Ice Fantasia, Ice Hero, Ice Ola Kids, Ice Digit... voor iedere leeftijd wat wils. Ben je niet zo voor kleurtjes of heb je liever een metalen/lederen band, dan vindt je zeker wel iets in Rodania.

Voor Jongens vanaf 5 jaar

Een duidelijk kwalitatief horloge dat het leuk maakt om de tijd te leren, ideaal voor iedere avonturier of superheld.

Voor jongvolwassenen

Rainbows and Unicorns

Laat je betoveren door de wondere wereld van sprookjes, unicorns en regenbogen.