Enige verdeler in Benelux van Mini Watches in samenwerking met Mini

MINI Swiss Watches Official Dealer

Enige verdeler in de regio

We zijn de enige verdeler in de Benelux en beschikken daarom ook over de volledige collectie van 70 verschillende modellen. De uurwerken hebben een herstelbaar Zwitsers binnenwerk. Elk model is gebaseerd op een reeks van MINI. Een echte Must-have voor iedere MINI-fanaat.

Online verkrijgbaar in de webshop

De gehele collectie is sinds kort ook verkrijgbaar in onze online webshop. De uurwerken worden gratis verzonden in de originele verpakking inclusief garantiekaart van 2 jaar. Alle garanties worden uitgevoerd in ons eigen herstelatelier voor een snelle dienst na verkoop.

Zwitserse Kwaliteit

Deze uurwerken zijn geen gewone gadgetuurwerken. Ze zijn een kwaliteitsvol item op zich. Net zoals de auto’s van MINI, is ook hier de kwaliteit enorm belangrijk. Deze reeksen werden uitgebracht in samenwerking met MINI Europa.

MINI Horloge Monte Carlo 1964

Deze reeks van MINI horloges zijn een ode aan de allereerste overwinning ooit van MINI. In Monte Carlo behaalden ze in 1964 voor het eerste de hoofdprijs. Deze uurwerken zijn een ode aan deze gebeurtenis.

MINI Cooper Horloge: First Edition 1959

Deze Modellen zijn niet gemaakt voor een specifiek model, maar ter herinnering aan de oprichting van MINI in 1959. Het zijn modellen met eenvoudige klasse. De Union Jack serie heeft op de achtergrond van de wijzerplaat de Union Jack staan, verwijzend naar het land van oorsprong van MINI. Dit zijn de ideale uurwerken die iedere MINI-fan zal bekoren.