Persoonlijke Gravure Horloges en Gravure Juwelen

Voor geschenken voor speciale gelegenheden is het leuk om jouw horloge te laten personaliseren. Ook juwelen zoals ringen, armbanden, halskettingen, … kunnen gegraveerd worden met een persoonlijke boodschap. Het principe van de gravure is steeds hetzelfde: we graveren met een diamantfrees een diepte-gravure in het edelmetaal. We kunnen hierbij in bijna elk materiaal graveren: van Zilver, Goud of Staal tot zelfs Glas en Hout. Ons graveermachine kan alles aan. Het programma laat ons ook toe om alles te graveren wat je maar mogelijk acht. Zo heb je naast de gebruikelijke tekstgravures, ook logo’s, afbeeldingen, vingerafdrukken, alle soorten lettertypes en symbolen, … beschikbaar. Elk oppervlak, elke gravure is anders. Voor een inschatting van jouw persoonlijke gravure, kom langs een dan helpen we je samen verder. We voeren ook gravures uit voor bedrijven. Contacteer ons voor vrijblijvende offerte.

Horloge Graveren

Een horloge graveren biedt vele mogelijkheden. Een achterdeksel van een horloge is immers redelijk groot. Genoeg ruimte dus om hierop een mooie tekst te graveren. Zoals reeds vermeld is alles mogelijk van verschillende lettertypes en symbolen tot vingerafdrukken en logo's. Je moet er enkel rekening mee houden dat jouw achterdeksel nog niet vol bedekt is met tekst van het horlogemerk zelf. Zo zijn Rodania of Maserati Horloges uitstekende merken om op te graveren.
Niet enkel het achterdeksel kan gegraveerd worden. Zo hebben we reeds voor enkele bedrijven de sloten van de horloges bedrukt met hun logo. Dit geeft een subtiele en persoonlijke touch aan het uurwerk.

Ring Graveren Mogelijkheden

Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan elk logo, lettertype, symbool, vingerafdruk, … graveren in de ring. Let wel op dat er in een ring maar een beperkte plaats is om te graveren. Probeer daarom de lengte te beperken.

Graveren buitenkant ring: Je kan ook de buitenkant van een ring graveren. Veelal wordt dit gedaan bij bredere ringen waar een vingerafdruk of een combinatie van vingerafdrukken in gegraveerd worden. Dit geeft een heel mooi, persoonlijk en zichtbaar effect.