Unieke Gravures voor Horloges en Juwelen - Voeg Een Persoonlijk Tintje Toe

Voor speciale gelegenheden of gewoon om uw stijl te uiten, bieden wij de mogelijkheid om uw horloges en juwelen te personaliseren met gravures. Of het nu gaat om horloges, ringen, armbanden, halskettingen of andere kostbare stukken, wij gebruiken een diamantfrees om prachtige diepte-gravures te creëren in edele metalen. Onze gravurevaardigheden kennen vrijwel geen grenzen, en we werken met diverse materialen, van zilver, goud en staal tot zelfs glas en hout. Ons graveermachine kan alles aan, en ons programma stelt ons in staat om vrijwel alles te graveren wat je je maar kunt voorstellen.

Mogelijkheden Gravures

  • Teksten: Kies uit verschillende lettertypes en symbolen om een persoonlijke boodschap te graveren.
  • Logo’s en Afbeeldingen: Voeg een zakelijk of creatief accent toe aan je sieraden of horloges met logo’s en afbeeldingen.
  • Vingerafdrukken: Vereeuwig de unieke afdrukken van dierbaren.
  • Symbolen: Voeg symbolen toe die speciaal voor jou betekenisvol zijn.
  • Handschrift: Onze gravures gaan verder dan woorden; ze vertellen jouw verhaal.
  • Hand-, voet- of pootafdruk: Draag voor altijd de afdruk van jouw dierbare of geliefde huisdier bij je.

Elke gravure is uniek en elk oppervlak biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Als je wilt weten hoe jouw persoonlijke gravure eruit kan zien, nodigen we je graag uit om langs te komen. We bieden ook op maat gemaakte gravures voor bedrijven. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Horloge graveren

Het graveren van een horloge biedt talloze mogelijkheden. De achterkant van een horloge biedt voldoende ruimte voor een mooie tekst of afbeelding. We bieden verschillende lettertypes, symbolen, vingerafdrukken en logo’s om uit te kiezen. Het is belangrijk om te onthouden dat de originele merkgravures op het achterdeksel behouden moeten blijven. Horlogemerken zoals Rodania en Maserati zijn uitstekende keuzes om te graveren.

Maar het stopt niet bij de achterkant. We hebben ook ervaring in het graveren van horlogesloten met bedrijfslogo’s, wat een subtiele en persoonlijke touch aan het horloge toevoegt.

Ring Graveren

De mogelijkheden voor het graveren van ringen zijn eveneens eindeloos. Je kunt vrijwel alles in een ring graveren, inclusief logo’s, lettertypes, symbolen en vingerafdrukken. Houd er echter rekening mee dat er in een ring beperkte ruimte is, dus het is raadzaam om de lengte van de gravure te beperken.

Gravures aan de buitenkant van een ring worden vaak gekozen, vooral bij bredere ringen, waar vingerafdrukken of combinaties van afdrukken worden gegraveerd. Dit geeft een prachtig, persoonlijk en zichtbaar effect dat jouw ring uniek maakt.

Realisaties Gravures

Geef je ook graag jouw horloges en juwelen een persoonlijke touch? Laat ons je helpen om jouw verhaal te vertellen met onze prachtige gravures. Hieronder vind je alvast enkele van onze realisaties.