Gouden Kruisjes Goud 18 Karaat

Een kruis is een krachtig symbool. Het verwondert dan ook niet dat dit 1 van de meest gekozen symbolen is bij gouden juwelen. De keuze in gouden kruisen is dan ook enorm. Hieronder vind je alvast enkele van onze modellen. Elk kruisje is beschikbaar in geel goud 18 Kt, wit goud 18 Kt of rosé goud 18 KT. Bovendien kan je de kruisjes in de meeste gevallen in 3 verschillende uitvoeringen kiezen: een vlak 2-dimensioneel kruisje, een hol 3-dimensioneel kruisje of een massief 3-dimensioneel kruis. Daarnaast zijn ze ook in verschillende groottes beschikbaar. Zo kan je steeds een gouden kruisje 18 Karaat vinden binnen jouw budget. Wegens de prijsschommelingen van goud en de verschillende mogelijke uitvoeringen noteren we geen online prijzen bij de kruisjes. Je kan ons hierover altijd contacteren, dan geven we jou de correcte prijs.

Gouden Kruisjes Gewoon

De Gewone Gouden kruisjes zijn allen beschikbaar in 3 verschillende kleuren: wit goud, geel goud of roségoud. Ze zijn ook te verkrijgen in verschillende groottes en in 3 uitvoeringen: de vlakke kruisjes, de holle kruisjes en de massieve kruisjes. Vlakke kruisjes zijn zoals de naam zelf zegt gewone vlakke 2-dimensionele kruisjes. De Holle kruisjes zijn 3-dimensioneel, ze hebben dus ook een diepte, vanbinnen zijn ze echter hol. Dit wordt vaak genomen om de prijs te drukken. Als laatste optie zijn er de massieve kruisjes, deze zijn volledig gevuld langs de binnenkant.

18 Karaat Gouden Kruis met Briljant of Zircoon

Naast de gewone kruisjes is er ook een ruime keuze aan kruisjes met diamanten of zirkonia. Deze geven iets meer schittering aan het juweel en laten ook toe om meer design in het ontwerp te steken. Ook deze juwelen zijn beschikbaar in de 3 kleuren en in verschillende groottes. Laat je alvast inspireren door enkele foto’s.

18 Karaat Gouden Kruis met Jezus Christus

Heb je liever het echte klassieke christelijke kruis met Jezus Christus op? Dan zijn er ook hier vele modellen van beschikbaar.

Gouden Kruis Met Diamant of Edelstenen