Gouden Hartjes 18 Karaat Goudsmid Aalst

Een van de meest gekozen symbolen zijn de hartjes. Het is een krachtig symbool dat staat voor het leven en de liefde in al zijn facetten. In juwelen is het dan ook een heel geliefd symbool. Op deze pagina vind je inspiratie en afbeeldingen van onze hartjes. Je kan ook steeds zelf je eigen hartje ontwerpen en laten uitwerken door een van onze goudsmeden. De hartjes zijn allen gemaakt van 18 karaat goud. De kleur van het goud kan je zelf kiezen: de modellen zijn beschikbaar in wit goud, geel goud en rosé goud. De prijzen van de hartjes hangen af van het gewicht en de goudprijs. Je kan zelf de grootte, model, eventueel steen, … kiezen zodat er een hartje te vinden is in elk budget.

Vlakke 18 Kt Gouden Hartjes Hangers om te Graveren

Deze hartjes zijn allen vlakke hangers. Deze vlakke hangers zijn ideaal om een gravure aan toe te voegen. Door ons professioneel graveermachine kunnen we boodschappen, symbolen, foto’s, vingerafdrukken, zelf geschreven teksten, horoscopen, …. toevoegen. Deze hangers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in verschillende groottes. Haal alvast je inspiratie met volgende productafbeeldingen uit ons basisgamma.

Gouden Hanger met Hartje - Designhartjes en 3D hartjes.

Deze gouden hangers hebben wat meer afwerking en zijn iets specialer. Ze zijn ook in 3D, ze zijn niet enkel vlak. Ook deze hartjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit goud, rosé goud of geel goud, of zelfs een combinatie van de kleuren. Je kan de hartjes met of zonder ketting kopen. De kettingen zijn apart verkrijgbaar, zo kan je volledig zelf je ketting met hanger samen stellen. Kom langs in de winkel om het volledige aanbod te bekijken, te passen en je te laten bijstaan door onze goudsmeden. De prijzen van de hartjes hangen of van het gewicht van het juweel en de huidige goudprijs. Door de groottes aan te passen kan je een hangertje vinden in elke prijsklasse. Scroll door de foto’s en bekijk welke stijl hartjes jouw hart verovert!

Gouden Oorbellen Met Hartjes 18Karaat Goud

Ben je op zoeken naar een gouden oorbel met hartje, dan kan je bij ons een ruim aanbod vinden. Verschillende types oorbellen zoals oorstekers, oorslingers, creolen, Oorhaakjes, … zijn beschikbaar met hartjes. Ze zijn beschikbaar in wit of geel goud 18 karaat. Scroll door de verschillende modellen om inspiratie op te doen en kom langs om alles te passen. Onze 2 goudsmeden zullen je helpen bij je keuze, of kunnen indien gewenst ook jouw oorbellen op maat maken.

Gouden Armband met Gouden Hartjes

Ook armbanden zijn verkrijgbaar met hartjes. Hierbij wordt het hartje veelal als bedeltje gebruikt. Je kan echter ook een armband met hartje tussen laten maken. De vlakke hartjes kunnen dan ook nog eens gegraveerd worden met een naam of datum. Kom langs en ontdek onze volledige collectie aan gouden armband met hartjes. Je kan hier alvast enkele modellen uit de collectie bekijken.

Gouden Ring met Hartjes

Deze 18 karaat gouden ringen hebben een hartje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Kom langs om de modellen te bekijken en de juiste ringmaat te pakken.