Big In Oversized Watches

TW Steel is een Nederlands uurwerkmerk dat gekend staat om zijn unieke stijl van robuuste horloges. Dat niet alleen de grootte een belang speelt bij de uitstraling van een uurwerk laat TW Steel duidelijk blijken door zijn moderne designs. Elk uurwerk is uitgewerkt tot in de kleinste details: zowel over de kast, de wijzerplaat als de band is steeds goed over nagedacht en uitgewerkt totdat elk model 1 mooi geheel vormt. De kwaliteit kan je herkennen aan de stevige kast, het herstelbaar binnenwerk en de – o zo mooie – lederen banden met ingedrukt stalen logo. Wie een TW Steel koopt, zal moeilijk nog veranderen van horlogemerk.

Naast hun klassieke collecties zoals de Canteen, ACE, ACE Genesis, … focussen ze zich ook vaak op horloges geïsnspireerd op het racecircuit. Zo hebben ze al samengewerkt met Red Bull en Sahara Force India. Maar ook met individuele racers zoals Donkervoort en Solberg.

TW Steel Page

TW Steel Horloge Online kopen en verzenden bij Juwelier Van Impe

Als je bij ons een horloge van TW Steel aankoopt, wordt dit binnen de werkdag verzonden. Je kan op aanvraag ook je iegen Track&Trace Code aanvragen zodat je je pakketje kan volgend. De uurwerken worden gratis verzonden in België. Elk TW Steel uurwerk wordt geleverd in zijn originele verpakking met garantiecertificaat. Deze geeft recht op 2 jaar garantie. Aangezien we een eigen herstelatelier hebben, worden garanties niet opgestuurd naar TW Steel maar herstellen we ze zelf. Zo kunnen we een snellere garantie en dienst na verkoop bieden.