Enige verdeler in de regio

MANUFACTURE HORLOGERE SUISSE

Zwitsers luxueus uurwerk merk voor vrouwen en mannen

 Al meer dan 40 jaar produceert Maurice Lacroix zijn eigen uurwerken in zijn eigen ultramoderne ateliers in het Zwitserse Saignelegier. Hoge standaarden, competent vakmanschap, technologische bekwaamheid, industriële expertise en een uitgesproken gevoel voor kwaliteit vormen de sleutels tot het succesverhaal van Maurice Lacroix.

Zwitserse klasse en elegantie in 6 verschillende reeksen

Maurice Lacroix ontwerpt klassieke en moderne horloges voor mannen én vrouwen. Ieder uurwerk heeft een quartz of mechanisch binnenwerk van eigen Zwitserse makelij en is voorzien van een krasvrij saffierglas. Het uiteenlopende assortiment bestaat uit volgende collecties:

  • Maurice Lacroix Masterpiece: ultieme weerspiegeling van de Zwitserse know-how
  •  Maurice Lacroix Aikon Automatic: het ionische Calypso model in een hedendaags en stijlvol jasje met een mechanisch binnenwerk
  • Maurice Lacroix Aikon Quartz: Het iconische Calypso model in een hedendaags en stijlvol jasje met een quartz binnenwerk
  • Maurice Lacroix Pontos: Bescheiden design met een automatisch binnenwerk
  • Maurice Lacroix Eliros: Tijdloze lijn met een quartz binnenwerk
  • Maurice Lacroix Fiaba: Moderne en elegante look met een quartz binnenwerk

Maurice Lacroix Aikon

Deze reeks verdient nog meer verdieping. De Aikon reeks is alles waar het moderne Maurice Lacroix voor staat. De Maurice Lacroix Aikon is de vernieuwde versie van de Calypso. De calypso reeks werd gecreërd inde jaren 90 en zette Maurice Lacroix op de kaart in de wereld.

Banner Maurice Lacroix Aikon

Maurice Lacroix Eliros

Verfijnde klasse-uurwerken. Deze uurwerken zijn gemaakt voor de liefhebbers van luxe-horloges die graag een fijner (of verfijnder) uurwerk kijken. Deze klassieke horloges passen bij elke man en is op elke outfit de perfecte aanvulling.

Maurice Lacroix Pontos

Klassiek en toch vernieuwend, de Pontos reeks zal bij iedereen in de smaak vallen? Hun Zwitserse Chronograaf Uurwerken zijn stijlvol en passen bij elk event.

Unieke horloges boordevol complicaties voor de echte liefhebbers!

Maurice Lacroix Masterpiece