Enige verdeler in de regio

Maurice Lacroix Horloge MANUFACTURE HORLOGERE SUISSE

Zwitsers luxueus horlogemerk voor mannen en vrouwen. We zijn al meer dan 30 jaar trotse officiële verdeler en herstelatelier van Maurice Lacroix. Onze 2 uurwerkmakers helpen je zowel bij de verkoop als bij alle herstellingen of benodigde wisselstukken. Al meer dan 40 jaar produceert Maurice Lacroix zijn eigen uurwerken in hun eigen ultramoderne ateliers in het Zwitserse Saignelegier. Hoge standaarden, competent vakmanschap, technologische bekwaamheid, industriële expertise en een uitgesproken gevoel voor kwaliteit vormen de sleutels tot het succesverhaal van Maurice Lacroix.

Zwitserse klasse en elegantie in 6 verschillende reeksen

Maurice Lacroix ontwerpt klassieke en moderne horloges voor mannen én vrouwen. Ieder uurwerk heeft een quartz of mechanisch binnenwerk van eigen Zwitserse makelij en is voorzien van een krasvrij saffierglas. Het uiteenlopende assortiment bestaat uit volgende collecties:

  • Maurice Lacroix Masterpiece: ultieme weerspiegeling van de Zwitserse know-how
  •  Maurice Lacroix Aikon Automatic: het ionische Calypso model in een hedendaags en stijlvol jasje met een mechanisch binnenwerk
  • Maurice Lacroix Aikon Quartz: Het iconische Calypso model in een hedendaags en stijlvol jasje met een quartz binnenwerk
  • Maurice Lacroix Pontos: Bescheiden design met een automatisch binnenwerk
  • Maurice Lacroix Eliros: Tijdloze lijn met een quartz binnenwerk
  • Maurice Lacroix Fiaba: Moderne en elegante look met een quartz binnenwerk

Maurice Lacroix Aikon

Deze reeks verdient nog meer verdieping. Klik daarom op de afbeelding om naar de Maurice Lacroix Aikon Pagina te gaan. De Aikon reeks is alles waar het moderne Maurice Lacroix voor staat. De Maurice Lacroix Aikon is de vernieuwde versie van de Calypso. De calypso reeks werd gecreërd inde jaren 90 en zette Maurice Lacroix op de kaart in de wereld.

Maurice Lacroix Eliros

Verfijnde klasse-uurwerken. Deze uurwerken zijn gemaakt voor de liefhebbers van luxe-horloges die graag een fijner (of verfijnder) uurwerk kijken. Deze klassieke horloges passen bij elke man en is op elke outfit de perfecte aanvulling.

Maurice Lacroix Pontos

Klassiek en toch vernieuwend, de Pontos reeks zal bij iedereen in de smaak vallen? Hun Zwitserse Chronograaf Uurwerken zijn stijlvol en passen bij elk event.

Unieke horloges boordevol complicaties voor de echte liefhebbers!

Maurice Lacroix Masterpiece

Nieuwe Collectie Maurice Lacroix Masterpiece

Onze collectie Masterpieces van Maurice Lacroix is toegekomen. Zowel voor dames als heren een uniek tijdsstuk. Voor heren is er de klassieke Retrograde, de best verkochte Masterpiece van Maurice Lacroix. Daarnaast is er ook een stoerdere Pontos Limited Edition. Een nieuwe collectie binnen de Masterpieces, met het oog op de unieke secondewijzers. Bij het vrouwenmodel is er gekozen voor een wijzerplaat met sterrenhemel. De secondenwijzer wordt gevormd door 2 hartjes die perfect ronddraaien in de golven van mekaars buigingen. Voor de heren is er de zwarte wijzerplaat met de unieke rechthoekige wijzer.

Als laatste is er ook hun nieuwste toevoeging: de prachtige Maurice Lacroix Gravity. Zijn uitstraling zegt genoeg. In realiteit nog mooier dan elke foto kan weergeven.

Visie Maurice Lacroix

Hoe bepaal je wat succes is? Bij Maurice Lacroix geloven ze niet dat definieerbaar is, het is een verhaal. Het is geen oplijsting van al onze verwezenlijkingen, maar van het pad er naar toe, een samenloop van successen en tekortkomingen. Met deze overtuiging is iedereen in staat om grootse dingen te verwezenlijken, dus waar wacht je op?

Maurice Lacroix heeft een wijdverspreide crew van vertegenwoordigers. Allen met deze zelfde mindset. Geloven in je eigen talent wil zeggen geloven in je successen, maar ook in je tekortkomingen om zo voor het opperste te gaan.

Master your time!

Zwitserland heeft door de eeuwen heen zijn reputatie opgebouwd dankzij hun innovatieve geest en de precisie van de horlogemeesters. Maurice Lacroix zet zich in om deze traditie van vakmanschap en hoge standaarden met passie levendig te houden. Al meer dan 40 jaar wordt elk Maurice Lacroix horloge gemaakt in de eigen ultramoderne ateliers in het Zwitsers Saignelegier. Hier komen alle factoren samen die cruciaal zijn voor de succesvolle productie van deze hoogwaardige horloges: knowhow, vakmanschap, industriële expertise, ambachtspassie, technologische beschaafdheid en als belangrijkste factor: kwaliteit.

Dienst na verkoop

We zijn niet alleen verkopers, maar ook horlogemakers. Garanties en herstellingen voeren we zelf uit in ons eigen atelier, zo hoeven we het niet op te sturen naar Zwitserland en kunnen we een snelle service leveren.

Wisselstukken zoals leders en glazen hebben we ook in stock.

Geschiedenis

In 1889 werd Desco von Schulthess opgericht. Een Zwitsers luxemerk van …. zijde. Net na de 2de weredoorlog verlegden ze het geweer van schouder en werden ze vertegenwoordiger van luxehorloges. De hoogste Zwitserse merken werden door Desco vertegenwoordigd: Audemars Piguet, Tag Heuer, Eterna en zelfs Jaeger-LeCoultre. Hun passie voor de horloges begon meer en meer te groeien tot hun ondernemersoog in 1961 een speciale buitenkans zag. Ze namen een horlogemakersatelier over in het Zwitsers Saingelégier. Tot 1975 ontwierpen ze nog uurwerken voor andere private bedrijven. Vanaf dan zijn ze klaar om de sprong te wagen en Maurice Lacroix op te richten, hun eigen Zwitsers Luxemerk dat niet zou moeten onder doen voor de andere luxemerken. Waar komt de naam Maurice Lacroix vandaan? Simpelweg van de naam van 1 van de bestuurders ten tijde van de oprichting: Mr Lacroix. Ze zijn meteen succesvol en moeten al snel uitkijken naar een groter atelier in de buurt. In 1989 komt uiteindelijk nog een buitenkans, wat hun uniek zou maken in het horlogelandschap: ze nemen Queloz over, een onderneming die zelf hun eigen horlogekasten maakt. Vele Zwitserse luxemerken focussen enkel op het binnenwerk en laten hun horlogekasten maken. ML daarentegen wilde het volledige horloge zelf kunnen produceren. In 1990 kreeg hun imago nog een stevige boost met de Masterpieces reeks. Tegenwoordig zijn de horloges van Maurice Lacroix overal ter wereld te vinden. Ze werken vaak samen met de sportwereld. Ze hebben een ambassadeur in de hoogste regionen van elke sport.  Zo zijn de officiële partner van FC Barcelona.

Locatie Maurice Lacroix

Waarom jouw Maurice Lacroix horloge bij Juwelier Van Impe kopen?

We bieden een ruime keuze aan waarbij je in de winkel elk uurwerk kan passen. We zetten het uurwerk voor jou op maat (met ons op maat gemaakte materiaal) en geven je de nodige uitleg (zowel handleiding, onderhoud, gebruik, … ). Dit gebeurt allemaal in een niet opdringerige sfeer. Onze verkopers zelf zijn ook geen gewone verkopers, het zijn enkel onze uurwerkmakers zelf die je verder helpen. Zo ben je verzekerd van de nodige expertise.

Het is ook voor de garantie belangrijk dat je bij een officiële verdeler jouw uurwerk koopt. Elk uurwerk heeft een eigen serienummer waarbij Maurice Lacroix perfect de geschiedenis kan nagaan. Enkel uurwerken die door een officiële verdeler verkocht werden, hebben recht op hun garantie.

Onze dienst na verkoop is het paradepaard van onze familiezaak. We staan er dan ook op dat je na de verkoop ook altijd verder geholpen wordt. We kunnen elk uurwerk herstellen en blijven je ook na de verkoop bijstaan met al je vragen. Herstellingen aan horloges aangekocht bij Juwelier Van Impe krijgen ook altijd voorrang en worden hersteld aan zeer schappelijke prijzen.

Maurice Lacroix Garanties

Maurice Lacroix geeft 2 jaar wereldwijde garantie op al hun uurwerken. Ook wij geven je graag deze garantie. Wij breiden deze nog verder uit door de garanties in eigen atelier uit te voeren waardoor je sneller jouw horloge terug hebt.

LET OP: Je garantie is enkel geldig in de winkel waar je het Maurice Lacroix Horloge gekocht hebt of bij Maurice Lacroix zelf. Heb je jouw uurwerk in het buitenland gekocht, dan zal je dus zelf jouw uurwerk moeten opsturen naar Maurice Lacroix. Wij zijn enkel verantwoordelijk voor uurwerken gekocht bij Juwelier Van Impe. Elk Maurice Lacroix horloge is bovendien voorzien van een eigen serienummer. Enkel Maurice Lacroix uurwerken aangekocht bij officiële verdelers geven recht op garantie.