Garantiebeleid Horloges

Elk horloge uit onze winkel – zowel online aangekocht als in de winkel- heeft een garantie op alle productiefouten van 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Tijdens deze garantieperiode zullen alle kosten – onderdelen en werkuren – volledig gratis zijn op voorwaarde dat het defect voortkomt uit een productiefout. Deze garantie zal alleen geaccepteerd worden met toevoeging van de volledig ingevulde garantiekaart. Deze kaart moet de aankoopdatum, referentienummer en stempel van onze winkel – Juwelier Van Impe – bevatten. Enkel goederen aangekocht bij Juwelier Van Impe zullen onder garantie aanvaard worden.

Garantie slaat op productiefouten en dus niet op volgende zaken:

  • Glasschade, Draagschade aan band, kast en pushers, Batterijwissel
  • Schade toegewezen aan incorrect gebruik van het uurwerk, schade door ongelukken
  • Kosten van transport
  • Schade door herstellingen of batterijwissel bij een niet-gediplomeerd uurwerkmaker
  • Waterschade na batterijwissel of herstelling door niet-gediplomeerd uurwerkmaker
  • Elke schade toegewezen aan ongepast gebruik, zoals een harde klop, extreme temperaturen of magnetische golven

Heb je nog vragen over garanties, kan je ons steeds contacteren via de contactpagina, via telefoon of via onze winkel.

Garantiebeleid Juwelen

Elk Juweel uit onze winkel heeft een garantie op alle productiefouten. Juwelen zijn een afgewerkt product zonder technologische toevoegingen. Dit wil dan ook zeggen dat productiefouten amper voorkomen. Bij eventuele  productiefouten, zal je dit al in de eerste weken merken. Enkel fabricagefouten worden onder garantie genomen. Onze goudsmeden zullen steeds de goederen inspecteren en hun professioneel oordeel geven. Heb je een vraag, kom dan gerust langs of contacteer ons via de contact-pagina.

RETOURNEERBELEID

Er is een mogelijkheid om je pak te retourneren indien er iets fout gelopen is. Je kan dan je goederen omwisselen voor een andere maat, ander model, of voor een cadeaubon. Bij retourneren moet je je aanmelden via de contactpagina binnen de week van aankopen. Zo kunnen we de retourneerbon tijdig aanmaken. Vanaf dan heb je 1 week de tijd om het pakket terug te bezorgen. De verantwoordelijkheid van retourneren ligt in dit geval bij de de klant. Belangrijk bij het retourneren is dat het juweel/horloge in geen geval gedragen is of schade vertoont.