Gouden Geboorte Armbandjes Goud 18 Kt Goudsmid Aalst

Proficiat met de geboorte van je zoon/dochter, neefje of nichtje, kleinkind, ... . Je wil de baby verwelkomen met een waardevol geschenk, traditioneel gezien wordt dit gedaan met een geboorte armbandje. Op deze pagina zal je de verschillende soorten geboorte-armbandjes terugvinden. Er zijn geboortearmbandjes voor meisjes en geboortearmbandjes voor jongens. Je kan ze krijgen in het zilver, 9Kt Goud, 14 Kt Goud en 18 Kt Goud naar gelang jouw budget. De traditionele geboortearmbandjes bevatten een naamplaatje waar op de voorkant de naam wordt gegraveerd en op de achterkant de geboortedatum. Dankzij ons professioneel graveermachine kunnen we jouw geboortearmbandje graveren binnen het uur. Er is keuze uit honderd verschillende lettertypes. Ook moderne gravures zoals vingerafdrukken of horoscopen zijn mogelijk. Bekijk alvast enkele van onze modellen op deze pagina en kom langs in de winkel waar onze goudsmeden je kunnen bij staan.
Alle geboorte armbandjes zijn op maat van baby's gemaakt met een tussenoogje zodat je ze kan blijven aandoen naarmate het kind opgroeit. We zijn een familiezaak met als grootste trots onze dienst na verkoop. Onze goudsmeden (vader en dochter) zijn dan ook niet enkel verkopers maar ook juwelenherstellers, juwelenontwerpers en goudsmid.

Prijzen Geboorte-Armbandjes en Baby-Armbandjes

De prijzen voor een geboorte-armbandje hangen vooral af van het gewicht. Ga je voor een zilveren, dan liggen de prijzen rond de €36-€55. Ga je voor een 9 Karaat, dan zullen de prijzen vanaf €129 starten. Voor volledig 18 Karaat gouden geboorte-armbandjes zal de prijs starten vanaf een €250,00.