Juwelier Aan Huis Aalst - Affligem - Erpe-Mere - Lede

Juwelier aan huis Aalst: Niet iedereen is even mobiel, daarom komen we ook tot bij jou. Zowel voor herstellingen als aankopen komen we tot bij de klant. We verkopen en herstellen uurwerken, juwelen en klokken en hebben een eigen herstelatelier. Onze winkel is gelegen te Erembodegem, dus we komen graag bij je langs in volgende regio’s: Aalst, Affligem, Erpe-Mere en Lede. Op basis van jou op gegeven voorkeuren en budget komen we tot bij jou langs met een selectie juwelen, horloges of klokken (zonder aankoopverplichting).

OOK ANDERE REGIO’S MOGELIJK, MITS AFSPRAAK

Hoe werkt Juwelier aan huis?

Voor aankopen van juwelen, klokken en horloges kan je vooreerst enkele ideeën opdoen op onze website of je kan foto’s doorsturen van producten die je graag ziet. In onze webshop staat maar een fractie van onze producten in onze winkel. Je kan kiezen uit zilveren juwelen, gouden juwelen (kettingen, oorbellen, ringen, hangers, …), herwerken van juwelen, horloges, klokken, …. . Op basis van jouw interesse, maken wij een selectie van producten die in  de buurt liggen van jouw smaak. We komen daarna bij jou langs op afspraak met deze items zonder aankoopverplichting. Je kan deze items dan bij jou thuis passen en in alle rust kiezen. We komen gratis bij je langs, je hoeft dus niets te betalen voor deze service, en ook als de producten je niet bevallen, ben je niet verplicht om aan te kopen. Bel of mail ons voor een afspraak op 053 21 64 41 of lieven.vanimpe@telenet.be, vertel ons waar je naar op zoek bent en wij komen met een selectie tot bij jou thuis. Horloges en juwelen worden ook ter plekke ingekort, zo kan je jouw geliefde product meteen aan doen.

Juwelier aan huis Aalst: Herstellingen

Ook voor herstellingen komen we tot bij jou thuis. Maak een afspraak via mail of telefoon, geef de aard van je bestelling door en wij komen met het geschikte materiaal tot bij jou. De herstellingen voeren we uit in ons eigen atelier waarna deze terug tot bij jou gebracht worden. Verkleinen of vergroten van ringen, herwerken van juwelen, aanpassen van juwelen, herstellen uurwerken, herstellen klokken, … dankzij onze 2 goudsmeden en 2 horlogemakers (en klokkenmakers) kunnen we alles herstellen wat met juwelen, horloges of klokken te maken heeft.

Voor herstellingen vragen we wel een klein supplement voor de verplaatsing. Afhankelijk van de verplaatsing (enkel of dubbele verplaatsing, afstand, … )  zal dit tot maximaal €20 kosten.

Levering aan huis

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw favoriete sieraden en horloges snel en gemakkelijk te verkrijgen. Daarom bieden wij binnen onze specifieke regio een handige levering aan huis-service aan.

Of je nu op zoek bent naar dat perfecte geschenk voor een speciale gelegenheid of gewoon je eigen collectie wilt uitbreiden, wij staan klaar om het naar jou toe te brengen. Plaats eenvoudig een bestelling via onze gebruiksvriendelijke webshop of contacteer ons via telefoon of mail, en wij zorgen ervoor dat jouw aankopen veilig en snel bij jou worden afgeleverd.

Ons toegewijde team van professionals staat paraat om jou te helpen bij het selecteren van de meest schitterende stukken uit onze collectie. Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers, moderne trends of op maat gemaakte creaties, we hebben iets voor iedereen.

Geniet van het gemak van winkelen vanuit huis, laat ons weten wat je wilt of zoekt en wij bezorgen dit zo snel mogelijk aan jouw deur. Wij zijn er trots op om jouw vertrouwde juwelierszaak te zijn, en we kijken ernaar uit om jouw wensen te vervullen.

Populaire Merken

Best verkochte merken en trends van het moment

Sanjoya(129)

Rodania(432)

Michel Herbelin(73)

Maurice Lacroix(89)

Jacques Du Manoir(94)

Ice Watch(253)

Coeur De Lion(317)

Rouwjuwelen

De gedenksieraden van See You geven je een enorme keuze aan rouwjuwelen. Zowel met as, als haar kunnen  moderne juwelen gemaakt worden in zilver, goud, verguld, … .

Transformaties Oud Goud

We herwerken uw oude gouden juwelen tot nieuwe moderne juwelen. De juwelen worden gesmolten en gezuiverd waarna er een nieuw juweel van gemaakt wordt. Ook kan je ervoor kiezen om jouw juweel licht aan te passen om er een modern juweel van te maken.

Eigen Creaties

Heb je zelf een concept in gedachten, dan maken we ook juwelen op maat. Samen met jou tekent onze juwelenontwerpster een concept uit en maakt jouw juweel..

Geboortegeschenken

Heb je nood aan een gepersonaliseerd geboortegeschenk, dan hebben we ook een enorme keuze aan verschillende juwelen zowel voor baby als voor mama. Deze kunnen gepersonaliseerd worden door middel van gravures, geboortesteen, … .