Erembodegem Dendert

Erembodegem is nog een bruisende gemeente. Met zijn 17.000 inwoner is het de grootste deelgemeente van Aalst. We zijn makkelijk gelegen op 5 minuten rijden van de E40 en hebben altijd parking voor de deur. Naast onze winkel zijn er ook andere winkels die zeker een bezoekje waard zijn.  Kom je van ver en moet je even wachten, geniet van een tas koffie (4 zaken in een straal van 300 meter), ga eens langs in de kledingwinkel of ga wandelen ins 1 van onze 2 natuurdomeinen (Gerstjens en Wellemeersen).

Ons Dorp leeft en heeft alles wat je nodig hebt. Van dagelijkse boodschappen zoals bakkers, slagers, warenhuizen, banken tot kledingzaken, café’s, restaurants, frituur, Nagelsalons, Kappers en zelfs een culinaire wellness en een uitgeverij. Onder de leuze Erembodigem Dendert! engageren wij ons samen om van Erembodegem een aangenamer Dorp te maken.

Wij van Juwelier Van Impe zijn trots om hiervan deel te mogen uitmaken. Onze samenwerking leidt tot de jaarlijkse topdag, maar ook tot onze grote Erembodegem kermis waarbij we 1 week lang ons dorp vieren. Ook met kerstmis zorgen we voor sfeer met onze kerstbomen.

Bezoek zeker ook onze vriendelijke overburen van Sorelle. 2 jonge ondernemende zussen die een kledingzaak gestart zijn in hartje Erembodegem.