Gouden Graveerplaatjes Goudsmidatelier Van Impe Aalst

Graveerplaatjes laten je toe om jouw juweel zo persoonlijk mogelijk te maken. Dankzij ons eigen graveermachine kunnen we binnen het uur jouw juweel op maat graveren. We kunnen in meer dan 100 lettertypes graveren, afbeeldingen, vingerafdrukken, symbolen, zelfgeschreven tekst, ... . Een bijkomend voordeel van een graveerplaatje is dat je deze vaak langs beide kanten kan laten graveren. In onze winkel is er een heel ruime selectie aan graveerplaatjes, in zowel goud 18 karaat als zilver. Ook breekhartjes voor koppels zijn beschikbaar. Op deze webpagina laten we je alvast kennismaken met enkele modellen van onze gouden graveerplaatjes.

Ronde Graveerplaatjes Goud 18 Karaat

De ronde graveerplaatjes zijn de meest geliefde vorm van graveerplaatjes. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, diktes en groottes.

Gouden Graveerhanger Hartje

Ovalen Gouden Hanger Graveerplaatje

Rechthoekige graveerplaatjes

De hoeken geven deze plaatjes een stoere, mannelijkere look. Ze worden dan ook het vaakst genomen voor mannen. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes, kleuren en afwerkingen. Voor heren zijn vooral gravures van moderne horoscopen populair.

Gouden Breekhartjes

Je kan ook gaan voor een gouden breekhartje. De bedoeling van dit graveerplaatje is dat je elk een deel van hetzelfde hart draagt. Er zijn verschillende variaties mogelijk: hartjes, puzzelstukjes, gewone plaatjes, ... . Het staat symbool voor de aanvulling die jullie als partner van mekaar zijn. We raden hierbij aan om een initiaal of mekaars naam in de graveerplaatjes te laten graveren.

Gouden Perkament Hanger

Heb je liever het klassieke graveerplaatje, dan is het perkament hangertje iets voor jou. Er zit iets meer model in dan een gewoon rond of rechthoekig graveerplaatje. Je kan het verkrijgen in verschillende groottes.