Exclusieve Zilveren Juwelencollectie

Deze juwelencollectie staat voor zijn luxueuze look. Ze maken zilveren feestelijke, extravagante en exclusieve juwelen. Deze zal je zeker niet in andere merken vinden. Vol schittering trekken ze de aandacht.

APM Monaco Gold

APM Monaco Rosé

APM Monaco Geschiedenis en Oorsprong

APM Monaco is een luxe juwelenmerk dat in 1982 werd opgericht door Ariane Prette. Het merk begon als een klein atelier in Monaco, maar groeide snel uit tot een wereldwijd erkend merk voor haute couture juwelen.

De geschiedenis van APM Monaco is geworteld in de familie Prette, die al generaties lang betrokken is bij de juwelenindustrie. Ariane Prette groeide op in een familie van juweliers en ontwerpers, en leerde al jong de kneepjes van het vak. Ze besloot om haar eigen juwelenmerk op te richten, en begon met het ontwerpen van haar eigen collecties.

In de jaren 80 begon APM Monaco met het produceren van juwelen voor lokale winkels in Monaco. Het merk groeide snel en begon al snel juwelen te verkopen in winkels over de hele wereld. In de jaren 90 begon APM Monaco met het openen van eigen winkels, en het merk werd een geliefde keuze onder celebrities en jetsetters.

In de jaren 2000 bleef APM Monaco groeien, en het merk begon met het ontwerpen van een aantal exclusieve lijnen, waaronder de Iconic collection en de Diamond collection. Deze collecties werden ontworpen met de hoogste kwaliteit edelstenen en materialen, en werden met veel succes verkocht over de hele wereld.

Vandaag de dag is APM Monaco een internationaal erkend merk, met winkels over de hele wereld, waaronder in Monaco, Parijs, New York en Hong Kong. Het merk blijft innoveren en ontwerpen van nieuwe collecties, waaronder de laatste trend van gouden sieraden en mode-juwelen. APM Monaco blijft het erkend merk voor luxueuze juwelen en staat bekend om de kwaliteit en elegantie van haar ontwerpen