Handgemaakte juwelen in zilver en goud

Als vierde generatie in een familie van goudsmeden kreeg ik de passie voor het vak met de paplepel ingegeven. Vier jaar avondschool in combinatie met de expertise en ervaring die huist in onze familiezaak hebben ervoor gezorgd dat ik met mijn eigen juwelenlijn kon beginnen. Een droom die uitkomt.

Naast een collectie met vooral unieke stukken, maak ik vooral juwelen op maat. Vind je niet wat je zoekt of heb je zelf iets in gedachten? Wil je een uniek stuk of heb je oude juwelen die je nieuw leven wil inblazen? Ik luister graag naar jouw verhaal en tracht dit samen met jou om te zetten in een persoonlijk, op maat gemaakt juweel.

Dit gebeurt altijd in onderling overleg en met goede afspraken. Samen bekijken we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerp, het budget en de leveringstermijn.

OraFirminia

100% handgemaakt

Smelten, walsen, solderen, bewerken,… alles gebeurt in eigen atelier. Zowel mijn collectie als de juwelen op maat worden van begin tot eind met de hand vervaardigd wat van elk juweel een pièce unique maakt.

Met het beste materiaal

Werken met het beste materiaal in combinatie met creatief vakmanschap zorgt voor een continue kwaliteit en lange levensduur van jouw juweel.

De grootste zorg en heel veel liefde

Elk juweel dat ik maak bevat een stevige portie passie en liefde. Ik vind het fantastisch om met mijn creaties deel te mogen uitmaken van jouw verhaal en doe dit dan ook met hart en ziel en de grootste zorg.