Handgemaakte juwelen in zilver en goud

Als vierde generatie in een familie van goudsmeden heb ik de passie voor het vak met de paplepel ingekregen. Met vier jaar avondschool en de expertise en ervaring van onze familiezaak heb ik mijn eigen juwelenlijn kunnen opstarten, een droom die uitkomt.

Heb je oude juwelen die je niet meer draagt en wil je deze nieuw leven inblazen of volledig laten herwerken? Zoek je iets speciaals dat je nergens anders kunt vinden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vertel me jouw verhaal, en ik transformeer het in een betekenisvol juweel dat je elke dag kunt dragen. Ik vind het geweldig om samen met jou een juweel te ontwerpen dat voor jou een speciale betekenis heeft. Het is een eer om op deze manier deel uit te maken van jouw verhaal.

Naast een collectie met vooral unieke stukken, ben ik vooral gespecialiseerd in juwelen op maat. Kun je niet vinden wat je zoekt, of heb je zelf iets in gedachten? Wil je een uniek stuk, of wil je oude juwelen nieuw leven inblazen? Ik luister graag naar jouw verhaal en tracht dit samen met jou om te zetten in een persoonlijk, op maat gemaakt juweel.

Dit gebeurt altijd in onderling overleg en met goede afspraken. Samen bekijken we de mogelijkheden en bespreken we het ontwerp, het budget, en de leveringstermijn.

Ik bezorg je ook graag achteraf foto’s van het proces, zodat je de volledige making-of van jouw juweel kunt zien van A tot Z.

Tot snel.

Firminia

100% handgemaakt

Smelten, walsen, solderen, bewerken,… alles gebeurt in eigen atelier. Zowel mijn collectie als de juwelen op maat worden van begin tot eind met de hand vervaardigd wat van elk juweel een pièce unique maakt.

Met het beste materiaal

Werken met het beste materiaal in combinatie met creatief vakmanschap zorgt voor een continue kwaliteit en lange levensduur van jouw juweel.

De grootste zorg en heel veel liefde

Elk juweel dat ik maak bevat een stevige portie passie en liefde. Ik vind het fantastisch om met mijn creaties deel te mogen uitmaken van jouw verhaal en doe dit dan ook met hart en ziel en de grootste zorg.