Een erfenis aan elegante juwelen

Italo Bottene

De oorsprong van Italo Bottene gaat terug tot het jaar 1971 in Vicenza. Dit huis van juwelen is de belichaming van delicate ontwerpen, volledig met de hand vervaardigd door meestervaklieden, altijd onder het scherpe toezicht van Italo Bottene zelf. Zijn obsessieve aandacht voor detail heeft de juwelen van het huis tot ware kunstwerken gemaakt.

Tegenwoordig floreert het bedrijf in een harmonieuze eenheid, het resultaat van een positieve generatieovergang die de ontembare passie van Italo Bottene combineert met de frisse creativiteit en absolute innovatie van zijn zonen, Leonardo en Diego. Samen streven zij er rigoureus naar om de kwaliteit en elegantie die kenmerkend zijn voor juwelen van Italo Bottene te handhaven.

Bij Italo Bottene gaat de erfenis van vakmanschap en stijl hand in hand met de moderne creatieve visie van de volgende generatie. Dit zorgt voor een blijvende schittering in de wereld van juwelen en een voortdurende belofte van elegantie en verfijning.

Een schitterende samensmelting van goud en edelstenen

Bij de juwelen van Italo Bottene harmonieert mat geborsteld goud met glanzend goud verenigt een mix van kleurstenen zich tot een schitterend kunstwerk.

De juwelen zijn meesterwerken van de goudsmidkunst, waar natuurlijke edelstenen zich vermengen met goud en een levendige, schitterende regenboog creëren. Mat geborsteld goud harmonieert met glanzend goud en een mix van kleurstenen verenigt zich tot een schitterend kunstwerk. Elke combinatie van kleuren en texturen wordt met uiterste precisie samengesteld, resulterend in juwelen die uniek zijn, net zoals de persoon die ze draagt.

Bij Italo Botene vindt u geen grenzen aan creativiteit. U mag de kleuren en edelstenen kiezen zoals u dat wilt, en wij zullen ze omvormen tot een meesterwerk dat uw eigen verhaal vertelt. Dit is de magie van goud en edelstenen, verweven in een schitterende symfonie van kleuren en creativiteit.