Michel Herbelin Newport

Een van de meest succesvolle verhalen van Michel Herbelin moet wel de Newport reeks zijn. Deze collectie werd in 1988 gecreëerd maar blijft nog altijd overeind staan dankzij zijn subtiele vernieuwingen en diversificaties. De uurwerken werden oorspronkelijk geïnspireerd op de ramen van de transatlantische zeilschepen. Kenmerkend aan de Newport Collectie is de centrale polsbandaanhechting en het scheepsroer dat op de kroon afgebeeld staat. Daarnaast is het ook herkenbaar aan de gestroomlijnde markeringen in de vorm van een gestileerde scheepsromp. Deze tijdmeter zal altijd verankerd blijven met de zeevaart. De familiale passie voor de zee en zeilschepen kristalliseert in de Newport-collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de boten
die meedoen aan de America’s Cup in Newport, Rhode Island. De Newport-Collectie staat dan ook voor avontuur, voor vrijheid en voor het ontsnappen aan het alledaagse. Na 30 jaar staat de Newport nog steeds op nummer 1 bij Michel Herbelin.

Aangezien het de nummer 1 van Michel Herbelin is, is er ook steeds een groot aanbod op stock in onze winkel. Niet al onze modellen zijn beschikbaar in de online webshop. Ontdek alle mogelijkheden in onze winkel te Erembodegem Aalst.

De Collecties van Michel Herbelin

Michel Herbelin heeft door de jaren heen vele uurwerken uitgebracht. Toch kon je aan elk uurwerk de eigenheid van Michel Herbelin herkennen. Ze produceren steeds klassieke uurwerken die vroeger, nu en in de toekomst hun verfijnde klasse behouden. Hun meest gekende reeks zal wel de Newport zijn. Vooral hun Chrono-uurwerken uit de Newport Collecties zijn echte toppers. Daarnaast hebben ze ook grote en vooral langdurige succesen gescoord met hun Art Déco reeks en hun kenmerken Vième Avenue Collectie. Minder gekende, maar zeker even waardevolle collecties zijn de Fil-collectie en de Antares collectie.

Michel Herbelin Antares

Na de Newport reeks is er ook nog een ander grootgewicht in de collectie van Michel Herbelin. Deze keer gaat het om de Antares collectie. Ook deze collectie gaat al decennia mee, maar blijft nog steeds een van hun belangrijkste producten. Speciaal aan deze collectie is dat je zelf de banden kan wisselen. Dit systeem van banden wisselen is trouwens uniek ontwikkeld en gepatenteerd door Michel Herbelin. Dit is ook bij ons al 20 jaar een van onze best verkochte reeksen in de winkel. We hebben dan ook een mooie keuze een banden (zowel dubbele als enkele) opgebouwd van deze modellen, zo mag je bij aankoop van een Michel Herbelin Antares bij ons zelf jouw horlogeband kiezen: het typische Michel Herbelin-bruin, of toch liever paars, groen of zwart? Enkel of double tour?

Michel Herbelin Online Kopen en verzenden bij Juwelier Van Impe

Wanneer je een Michel Herbelin online aankoopt bij ons zullen we jouw uurwerk binnen de werkdag verzenden. Tijdens de feestdagen verzenden we elke dag, ook op zondag. Indien gewenst kan je je eigen Track&Trace code opvragen, zo kan je zelf je pakje volgen. Andere mogelijkheden die je kan kiezen is om het uurwerk reeds cadeau in te pakken of je Michel Herbelin te personaliseren met een gravure in het horloge. Laat ons jouw voorkeuren of opmerkingen weten bij “opmerkingen” bij het afrekenen.

Elk uurwerk verkocht door ons, Juwelier Van Impe, heeft bovendien recht op 2 garantie. Het uurwerk wordt altijd geleverd in originele verpakking met garantiecertificaat. Garanties en herstellingen worden uitgevoerd in ons eigen herstelatelier waardoor we telkens een snelle garantiedienst en dienst na verkoop kunnen bieden.