RSC Pilot Watches

RSC Pilot Watches

Deze unieke piloot horloges zijn ontworpen door Ronald Steffen Creations. Dit is een Belgische ontwerper met een bijzondere passie voor luchtvaart en specifiek militaire vliegtuigen. Deze passie was de basis voor het ontwerpen van een collectie piloot horloges gebaseerd op historische en hedendaagse vliegtuigen. Zo komen deze piloot uurwerken aan hun naam.

Elk piloot uurwerk vertelt een uniek verhaal en dat is ook de kracht van dit unieke merk. Ieder horloge is ontworpen met een groot oog voor detail en de beste kwaliteit aan materialen. Steeds bevat het kleine details van een specifiek historisch of modern militaire vliegtuig. De achterkant van elk piloot uurwerk is voorzien van een mooie en waarheidsgetrouwe gravure van het vliegtuig waarop het gebaseerd is. De meeste piloot uurwerken worden vervaardigd uit hoogstaande materialen zoals een echt Zwitsers binnenwerk, een echte lederen band en een krasvrij saphir glas. Sommige reeksen bevatten een herstelbaar japans binnenwerk en mineraal glas.

We zijn zelf herstelatelier waardoor we deze uurwerken zelf herstellen en het uurwerk niet moet opgestuurd worden. Dit zorgt ervoor dat we je ook in de toekomst kunnen blijven helpen bij het herstellen van jouw horloge.