AVI-8 Watches

Deze uurwerkencollectie werd gemaakt niet alleen om het vliegtuig zelf te eren maar ook de piloten die zich zowel binnen als buiten de cockpit toegewijd hebben om deze ongelooflijke machines tot leven te brengen.
Niet alle modellen staan in onze webshop maar we kunnen wel elk model verkrijgen. Heb je een specifiek model gezien, contacteer via de contact knop en wij zorgen ervoor dat jouw uurwerk geleverd wordt.

Jarenlang hebben de beste ingenieurs, wetenschappers, designers en piloten hun krachten gebundeld om de beste vliegtuigen te bouwen, met maar 1 doel voor ogen: het land te verdedigen. Met behulp van de beste materialen en grondstoffen zijn zo een reeks iconische vliegtuigen ontwikkeld die een ware weerspiegeling zijn van de evolutie van de mens in het luchtruim.

Elk AVI-8 horloge is uniek en tot in de details uitgewerkt.

Garantiedienst AVI-8 Watches

Wij geven op elk uurwerk verkocht door Juwelier Van Impe en garantie van 2 jaar. We proberen zo veel mogelijk garanties in ons eigen herstelatelier te herstellen om zo een snelle dienst te kunnen leveren.  Garanties gelden voor alle fabricagefouten (geen batterijen of draagschade).

Herstelling AVI-8

We kunnen je ook helpen bij alle herstellingen aan AVI-8 horloges, ongeacht of ze bij ons aangekocht werden. AVI-8 bevat herstelbare Japanse binnenwerken waar onze 2 uurwerkmakers goed mee vertrouwd zijn.

Horlogebox AVI-8

Elk uurwerk van AVI-8 wordt geleverd in de originele horlogebox. Dit is een speciale kaki horlogebox, volledig bijpassend bij de typische AVI-8 stijl. Elk uurwerk heeft bovendien zijn persoonlijk garantiekaartje en instructieboekje.

Wisselstukken AVI-8

Heb je nood aan een nieuwe band? Of zou je graag je glas vernieuwen? Kom dan langs en we helpen je verder. De levertijd voor wisselstukken van AVI-8 is gemiddeld 2-3 weken. Indien je van verder komt, is het best om ons eerst te contacteren of het wisselstuk op stock is. Zo kunnen we je zo snel mogelijk helpen. Indien op voorhand verwittigd, kunnen we jouw horlogeglas ter plaatse vervangen (wachttijd van ca 30 minuten).