Officiële verdeler Coeur De Lion Aalst

Handgemaakte juwelencollectie met echte edelstenen en Swarovski kristallen. Coeur de Lion getuigt van uitmuntend vakmanschap, elegantie en origaniliteit. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en de juwelen zijn steeds verkrijgbaar als set, waardoor u niet eindeloos hoeft te zoeken naar een passend geheel.

Of je nu een formele gelegenheid bijwoont, een casual dagje uit plant, of gewoon je dagelijkse look wilt versterken, Coeur de Lion heeft een breed scala aan ontwerpen om aan elke behoefte te voldoen. Van prachtige halskettingen met gelaagde elementen tot delicate armbanden die je pols sieren, elk stuk in de collectie is met zorg ontworpen om elegantie en eigenzinnigheid te combineren.

Coeur de Lion staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap en dit door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, edelstenen en roestvrij staal. Deze materialen niet alleen duurzaamheid, maar ook een uitzonderlijke glans en helderheid aan elk sieraad.

Wat de juwelencollectie van Coeur de Lion echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om je eigen stijl te personaliseren. Combineer verschillende stukken om een unieke look te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Speel met kleurcombinaties en laagjes om een statement te maken dat helemaal van jou is.

Hoe zoek ik mijn bijpassend juweel van Coeur de Lion op?

Coeur de Lion heeft tal van kleuren edelstenen in verschillende maten, afwerkingen en productsoorten. Je hebt miscchien al de armband van Coeur de Lion en wil nu graag de bijpassende oorbellen. Of je wil een juweel met dezelfde edelstenen als je halsketting. Om dit makkelijk te vinden is het van belang de referentie van het juweel goed te begrijpen. De referentie bestaat uit 10 cijfers. De eerste 4 cijfers geven het model weer, zo staat 5020 voor hun Geocube Collectie. De volgende 2 cijfers staan voor het producttype. 10 is een halsketting, 21 de oorbellen en 30 is de armband. Eventueel bestaan er van sommige modellen ook een bijpassende ring, hiervoor staat het cijfer 40. Daarna volgen de laatste 4 cijfers, deze staan voor de kleurencombinatie aan edelstenen.

Combineer deze 10 cijfers na mekaar en je krijgt de referentie van jouw gezocht juweel. Je zoekt de bijpassende armband van 4562211585, dan tik je 4562301585 in. Je kan natuurlijk ook zelf doorheen de collecties scrollen of gewoon langskomen in onze winkel.

Coeur de Lion Oorbellen

Coeur de Lion Oorbellen bestaan in verschillende groottes, met verschillende edelstenen en verschillende kleuren. Zoals elk Coeur de Lion Juweel zijn ze gemaakt uit staal met een stevige coating. Zowel afhangend als op het oor, met parel of met edelsteen, … Coeur de Lion heeft een groot en kleurrijk aanbod.

Handgemaakt juwelen

Of het nu om oorbellen, armbanden of halskettingen gaat, elk juweel van Coeur de Lion is handgemaakt in Duitsland. Hun atelier ligt in de Duitse stad Stuttgart.

Geïnspireerd door de natuur

Coeur de Lion heeft zich altijd laten inspireren door de schoonheid en giften van de natuur. Hun collectie is vooral gekend door hun prachtig arsenaal aan natuurlijke kleurstenen. In het licht van deze filosofie hebben ze nu ook echte zoetwaterparels in hun collecties toegevoegd. De natuurlijke kleuren geven telkens kleine en nieuwe kleurennuances waardoor elk Coeur de Lion Juweel uniek is.

Coeur De Lion Kwaliteitslabel

Elk Coeur de Lion juweel heeft een “stainless steel” kwaliteitszegel van Coeur de Lion. Zo ben je verzekerd van het Coeur de Lion kwaliteitslabel. Dit bewijst dat het juweel de kwaliteitsnormen van het Coeur de Lion atelier heeft behaald. Elk juweel krijgt daarenboven een garantiekaart van Coeur de Lion mee die de klant garandeert dat hij een kwaliteitsvol, langdurig juweel heeft gekocht.

Coeur de Lion Halsketting

Coeur de Lion Halsketting met vele kleuren en natuurlijke edelstenen. Zowel met parels als met edelstenen beschikbaar. Een kleurrijk, maar tevens ook duurzaam product met de hand gemaakt in Duitsland.

Een juweel voor het leven met respect voor de natuur

Indien je zorg draagt voor het juweel, is het een juweel voor het leven. Het is ook de filosofie van Coeur de Lion om met respect om te gaan met de natuur. Ze gebruiken enkel zorgvuldig uitgekozen materialen zoals de natuurlijke stenen van de hoogste kwaliteit. Van de uitbundige amethyst, tot de inspirerende sodaliet of de sensuele roze kwarts. Deze natuurlijke producten worden gecombineerd met duurzame materialen zoals hun kristallen of hun roestvrij staal. Ze hechten een groot belang aan de moderne technieken van eindafwerking om het juweel duurzaam, kwaliteitsvol en milieuvriendelijk te produceren.

Online Coeur De Lion Juwelen Kopen en Verzenden Bij Juwelier Van Impe

Bij de online aankoop van een Coeur de Lion Juweel bij Juwelier Van Impe wordt het juweel binnen de werkdag verzonden. Tijdens de feestdagen is dit zelfs ook op zondagen. Je kan zelf je Track&Trace Code opvragen. Vanaf €75,00 is er gratis verzending binnen België. Elk juweel wordt verzonden in de originele verpakking inclusief garantie- en echtheidscertificaat.  Heb je graag dat we het juweel reeds cadeau inpakken, laat dit dan weten bij “opmerkingen” tijdens het afrekenen. Ook andere speciale verzoeken kan je hier noteren.