Exclusieve Italiaanse juwelencollectie in goud 18kt met diamanten en echte edelstenen

De eeuwige betovering van vrouwelijkheid : Peroni & Parise

Peroni & Parise omarmt de tijdloze betovering van vrouwelijkheid, en weerspiegelt dit in al zijn creaties. De collecties zijn doordrenkt met een onmiskenbare persoonlijkheid, geïnspireerd door duizenden prikkels en ervaringen van over de hele wereld. De vormen van de natuur, de echo's van kunst, ethische en mondiale invloeden, en herinneringen aan verre reizen vermengen zich tot collecties die variëren van essentieel tot zacht en sensueel, maar altijd verfijnd en elegant. Wij streven ernaar om de hedendaagse vrouw tevreden te stellen en haar te omhullen met het schitterende licht van onze juwelen.

Goud in al zijn pracht, Edelstenen en meer

Goud, in al zijn schakeringen, vormt het fundament van onze creaties. Het dient als het canvas waarop we het wonder van edelstenen tot leven brengen. Onze juwelen bevatten niet alleen de meest verfijnde diamanten, maar ook exotische en minder bekende edelstenen die we met nieuwsgierigheid en precisie selecteren en plaatsen. Elk juweel vertelt een uniek verhaal, een droom ontcijferd en onthuld, met de schittering van de betovering van vrouwelijkheid in het middelpunt.

Bij Peroni & Parise vieren we de tijdloze elegantie en de eeuwige schoonheid van de vrouw, en nodigen we u uit om deze betoverende wereld van juwelen te verkennen.

Desiderio Collectie

Exclusieve juwelenset in 18-karaat witgoud. Dit set, met witte en blauwe saffieren, London Blue topaas, Swiss Blue topaas en ioliet, straalt een betoverende pracht uit die zowel subtiel als opvallend is.

Deze creatie is met vakmanschap vervaardigd en vormt een symbool van luxe en klasse. De schitterende witte saffieren en de diepe blauwe tinten van de topazen en ioliet vormen een harmonieuze en oogverblindende combinatie.

 

Rose collectie

Collectie gebaseerd op de natuurlijke, elegante en intrigerende toets van een droomrozentuin. Deze creaties zijn etherisch, delicaat en puur. Elk stuk brengt een nieuwe emotie met zich mee, herkenbaar en geurend als een bloeiende tuin. De Rose juwelenlijn bestaat uit armbanden, halskettingen, ringen en oorbellen waarbij je zelf je kleurstenen kan kiezen.

Modern collectie

Krachtige en ongelijkmatige geometrieën van ondoorzichtig, solide en opaalachtig licht geven leven aan een unieke en onmisbare sieradenstijl: sober, chic en weelderig.

Onze edelstenen zijn zorgvuldig plat geslepen tot elegante vijfhoeken, waardoor gracieuze composities van diamanten, parelmoer, malachiet, diepzwart gitzwart en glinsterend aventurijn ontstaan. Deze worden verweven en gezet in de zachte architectuur van wit, geel en roze goud. Elk stuk, gedragen om de hals, op de vingers, aan de oorlellen, is een triomf van verfijnde reflexen, klasse en finesse.

Bouquet collectie

Juwelen als een koninklijk boeket bloemen, verrassend en elegant, net zoals bloemblaadjes of bloeiwijzen die ogenschijnlijk niet bij elkaar passen. Deze collectie is geïnspireerd door de rijkste, meest fascinerende en weelderige uitingen van de natuur, en onderscheidt zich door de wijze variaties in slijpvormen van de stenen en hun omgeving.

Onze sprankelende en caleidoscopische creaties bloeien met verfijnde, maar eenvoudige weelde in oorbellen en ringen, armbanden, kettingen en hangers. Hierin zijn diamanten, saffieren, rhodolieten en kwartsen met elkaar verweven in een vloeiend spel van attributen en bewegingen. Ze vormen betoverende patronen en vangen het licht op, als het elixer van een weelderig bloemstuk.

 

 

 

Pavé collectie

Tijdloze schoonheid van onregelmatige symmetrieën, waar sommige klassieke vormen perfect tot uiting komen in onregelmatige lijnen. Ze stralen een verfijnde en elegante charme uit, die naadloos past in de beelden die ons vertellen over vervlogen tijdperken en stijlen die weelderig, rijk en begeerd waren.