Orage Zilver

Benieuwd naar de volledige collectie? Kom gerust een kijkje nemen in onze etalage of contacteer ons vrijblijvend! Het aanbod in Orage is zo enorm dat we enkel de laatste nieuwe collecties in onze webshop plaatsen.

Orage Kids

Het aanbod kinderjuwelen is bij Orage Kids & Teenz zodanig groot dat niet alles op onze webshop verkrijgbaar is. Had je iets gezien en vind je het niet terug? Contacteer ons gerust en dan kijken we of we het op voorraad hebben of kunnen bestellen.

Over Orage Juwelen

Orage is het toonaangevende juwelenmerk in België. Het Belgische bedrijf gaat al enkele decennia mee en is zo uitgegroeid tot het grootste zilvermerk op de Belgische markt. Hun grote sterkte is vooral hun ruime aanbod, hun grote stock en hun goede prijs-kwaliteit. Het ruime aanbod zie je elk jaar terugkeren. Waar de meeste merken zich richten op 2 collecties per jaar (een zomer- en een eindejaarcollectie) kan je bij Orage terecht voor 5-6 nieuwe collecties per jaar. Ze brengen jaarlijks speciale valentijnscollecties, communiecollecties, moedergdagcollecties, …  uit. Niet alleen vernieuwen ze meerdere keren per jaar, hun collecties zijn ook steeds heel groot.

Daarnaast is hun grote sterkte ook hun grote stock. Wil je een ring op een bepaalde maat of wil je de ketting van jouw favoriete armband bij bestellen, dan is dit bij Orage meestal geen probleem. Ze hebben voldoende ruime stock en leveren ons wekelijks onze bestellingen.

Als laatste puntje zijn ze ook sterk in hun prijs-kwaliteit. Ze slagen er in om kwaliteitsvolle zilveren juwelen aan betaalbare prijzen te maken. Met kwaliteitsvol kan je verstaan dat alle stenen niet geplakt (zoals bij Victoria), maar gezet zijn in de ring. Elk juweel heeft een rhodinum of placqué eindlaag waardoor het juweel langer zijn mooie glans heeft en jij beschermd bent tegen allergische reacties.

Orage Ringen

Orage heeft een uitgebreid assortiment aan ringen. Bij ringen is er echter een bijkomend probleem. Hoe vind je de juiste maat? De ringmaat kan zelfs verschillend zijn naarmate het weer. Heb je echt geen idee van de juiste ringmaat, bestel dan niet online en kom gewoon langs in de winkel. Zoals reeds gezegd heeft Orage 5-6 nieuwe collecties per jaar met talloze ringen. We kunnen dus niet van elke ring elke ringmaat op stock hebben. Heb je een model gezien en staat hij niet op de juiste ringmaat in onze webshop? Geen probleem, de kans bestaat dat we hem toch op stock hebben. Indien dit niet het geval is, is dit ook geen probleem. Elke maandag verstuurt Orage een pakketje naar ons. Tijdens de feestdagen is dit zelfs 2-3 keer per week. Bel of contacteer ons en we bestellen voor jou de juiste ringmaat.

Orage Juwelen Online Kopen En Verzenden bij Juwelier Van Impe

Wanneer je bij ons bestelling plaatst van een Orage juweel, trachten wij dit binnen de werkdag te verzenden. Vanaf €75 is dit gratis. Wanneer u dit wenst, houden wij jou op de hoogte van jouw pakketje met jouw persoonlijke track & trace code.

Had je graag een cadeau verpakking gehad? Vermeld dit dan zeker en vast bij de opmerkingen wanneer je je bestelling plaatst.