DonnaOro Elements

Ontwerp je eigen unieke armband met DonnaOro Elements. Kies uit een uitgebreide selectie van 18 karaats gouden elementen in geel, rosé of wit, afgewerkt met diamanten of echte edelstenen. Onze armbanden zijn verkrijgbaar in zowel zilver als 18 karaat goud, beschikbaar in geel, rosé, wit en zwart. Het innovatieve concept van DonnaOro Elements stelt je in staat om een armband samen te stellen die zowel waardevol als betekenisvol is, voor jezelf of voor een dierbare. Dankzij de twee stoppertjes blijven de elementen stevig op hun plaats, altijd perfect gecentreerd.

DonnaOro Elements Armbanden en Kettingen

DonnaOro Elements biedt een unieke en elegante manier om je eigen armband en ketting te personaliseren. Elk element, van de glinsterende letters van het alfabet tot hartjes en andere betekenisvolle symbolen, kan worden toegevoegd om een uniek en waardevol sieraad te creëren. Onze armbanden zijn beschikbaar in zowel zilver als 18 karaats goud, in diverse kleuren (zilver, goud, rosé en wart) en op verschillende maten (S-L-M-XL). De kettingen zijn voorlopig enkel beschikbaar in het zilver en op drie lengtes (40cm-42cm-50cm). De elementen zelf zijn vervaardigd uit duurzaam 18 karaat goud, al dan niet afgewerkt met kleurstenen of diamant.

Elements collectie

Ontdek onze diverse collecties, waaronder Mille Luci, Battiti, Persempere, Icone, Amuleti en Messaggi, met een scala aan symbolen zoals letters, cijfers, hartjes, baby’s, engeltjes, vlindertjes en meer. We streven ernaar om de meest populaire elementen altijd op voorraad te hebben. Als je een element mist of als het momenteel niet beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op en we bestellen het graag voor jou. Normaal gesproken is de levertermijn voor DonnaOro Elements 3 werkdagen. Voor elementen die we moeten bestellen, varieert de levertermijn van 7 tot 14 werkdagen. Als je een element nodig hebt voor een speciale gelegenheid, aarzel dan niet om bij ons te informeren over de exacte levertermijn. We helpen je graag verder.

Het systeem van DonnaOro Elements

De Elements zijn ontworpen om eenvoudig over de armbanden of kettingen te schuiven. Aan beide uiteinden worden stoppers geplaatst, die bij de aankoop zijn inbegrepen, om de elementen op hun plaats te houden. De maten van de elementen zijn perfect afgestemd op de armband en ketting, waardoor ze niet draaien. Hoewel beide opties beschikbaar zijn, geven we de voorkeur aan vaste armbanden, omdat hierbij ook de armband zelf niet kan draaien, waardoor de elementen altijd mooi naar boven gericht blijven. Met dit systeem kun je stap voor stap jouw waardevolle gouden armband samenstellen.

DonnaOro Elements Letters en Cijfers

Een van de meest populaire elementen zijn de letters en cijfers. Met deze opties kun je je eigen naam, de naam van een geliefde, je initialen, of zelfs de initialen bij geboorte kiezen om je persoonlijke armband te personaliseren. Daarnaast kun je ook cijfers gebruiken om belangrijke data te symboliseren, zoals een verjaardag of een jubileum. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je een uniek en betekenisvol sieraad kunt creëren dat perfect past bij jouw verhaal.

DonnaOro Elements Edelstenen

Daarnaast zijn de edelstenen ook heel populair, waarbij de eenvoudige diamant de absolute favoriet is in onze collectie. Deze stenen zijn verkrijgbaar in 0.02 karaat en 0.05 karaat. Naast diamanten bieden we ook zwarte diamanten, smaragden, saffieren en robijnen aan. Deze stenen zijn geliefd omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere elementen, waardoor je armband meer schittering en kleur krijgt. Voeg een vleugje luxe toe aan je persoonlijke armband met deze prachtige edelstenen.

DonnaOro Elements Dieren

Ontdek de betoverende wereld van de Elements van DonnaOro met schattige katjes, hondjes en pootjes. Voor iedereen die dol is op zijn huisdier en deze geliefde metgezel elke dag dicht bij zich wil dragen, ben je hier aan het juiste adres. Voeg een speelse en liefdevolle touch toe aan je armband en draag je genegenheid voor je huisdier altijd met trots en stijl bij je.

DonnaOro Elements Hartjes

DonnaOro biedt ook een uitgebreid assortiment aan hartjes. Als symbool van liefde is het hart een geliefd teken voor je waardevolle armband, daarom is de keuze dan ook zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit rosé, geel of wit goud van 18 karaat, met of zonder diamanten, en in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Voeg een vleugje romantiek en sentiment toe aan je armband met deze prachtige hartjes.

DonnaOro Elements Geboorte

De armband is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een symbool van jouw leven. Het weerspiegelt niet alleen jouw persoonlijke smaak, maar ook je karakter en belangrijke gebeurtenissen. Een van de meest gedenkwaardige momenten in het leven is natuurlijk de geboorte, en daarom heeft Element een scala aan geboorte-elementen gecreëerd, waaronder horoscopen, baby jongens of meisjes, letters en meer. Deze symbolen vieren de vreugde van nieuw leven en zijn een prachtige manier om deze belangrijke mijlpaal te herdenken en te koesteren.