DONNAORO ELEMENTS

Stel zelf je unieke armband samen. Ruime keuze aan elementjes in goud 18kt (geel, rosé of wit) met diamant of echte edelstenen. De armbanden zijn verkrijgbaar in het zilver en in het goud 18kt, telkens in het geel, rosé, wit, of zwart. Het leuke concept van DonnaOro Elements is dat je kan sparen naar een waarde- en betekenisvolle armband voor jezelf of voor je dierbare. De elementjes zitten vast tussen twee stoppertjes waardoor deze niet kunnen verschuiven en steeds mooi in het midden blijven zitten.

DonnaOro Elements

De Elements van DonnaOro is een zelf samenstelbare armband met een onderscheidende elegantie. Er gaat een briljante schittering door de letters van het alfabet heen. Je kan je armband volledig zelf personaliseren. Zo maak je er zelf een uniek en waardevol juweel van. De Armbanden zijn beschikbaar in zilver en goud 18 Kt, in verschillende kleuren. De Elementjes zelf zijn allen vervaardigd uit 18Kt goud.

De Collecties Elementen

De collectie van Elementen zijn opgebouwd in 6 reeksen. Zo is er de Mille Luci, Battiti, Persempere, Icone, Amuleti en Messaggi. DonnaOro Elements is een Italiaans merk met een heel ruim aanbod. Hun hoofdcollectie is steeds binnen de 3 dagen beschikbaar. De Elementen die niet in hun hoofdcollectie zitten, hebben een levertijd van ongeveer 2 weken. Indien de levertijd meer dan 3 dagen is, is dit duidelijk aangegeven in de webshop.

Het systeem van DonnaOro Elments

De Elements zijn zo gemaakt dat je ze zelf makkelijk over de armbanden kan schuiven. Aan beide uiteindes worden er stoppers geplaatst (inbegrepen bij aankoop van de armband) die de elementen mooi op hun plaats houden. De maten van Elementen komen perfect overeen met de maat van de armband waardoor deze niet draaien. Onze voorkeur gaat echter uit naar de vaste armbanden, aangezien hier ook de armband zelf niet kan draaien en de Elements dus telkens mooi naar boven zullen gericht zijn. Het systeem laat toe om stapsgewijs jouw waardevolle gouden armband samen te stellen.

DonnaOro Elements Letters en Cijfers

Een van de meest gekozen Elements zijn de letters en cijfers. Je kan je eigen naam, de naam van een dierbare, je initialen, de initialen bij geboorte, … kiezen voor jouw persoonlijke armband. Je kan bovendien ook cijfers gebruiken voor belangrijke data.

DonnaOro Elements Edelstenen

Een van de meest gekozen Elementen zijn de edelstenen. De eenvoudige diamant is dan ook de topper in de collectie. De stenen zijn beschikbaar in 0.02 Karaat of 0.05 Karaat. Er zijn diamanten, zwarte diamanten, smaragd, saffier en rubis beschikbaar. Ze worden vaak gekozen net omdat ze makkelijk combineerbaar zijn met de andere elementen. Geef jouw armband meer schittering en kleur met deze elementen.

DonnaOro Elements Animale

Dieren Elements van het merk DonnaOro met leuke Katjes en Hondjes

DonnaOro Elements Hartjes

DonnaOro heeft ook een ruim assortiment aan hartjes. Het symbool van de liefde is een geliefd teken voor je waardevolle armband, daarom is de keuze dan ook zeer uitgebreid. Rosé, Geel of Wit Goud 18Kt, met of zonder Diamanten en in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

DonnaOro Elements Geboorte

De armband is een symbool van jouw leven. Het geeft niet alleen jouw smaak, maar ook je karakter of belangrijke gebeurtenissen in je leven weer. De belangrijkste gebeurtenis is natuurlijk de geboorte. Daarom heeft Element ook vele geboorte-elementen gemaakt.

Wat zit er in ons aanbod?

Na een jarenlange samenwerking met DonnaOro Elements hebben we een ongeziene keuze in de winkel. Meer dan 250 verschillende elementen en armbanden zijn beschikbaar, helaas kunnen we niet elk element in onze webwinkel plaatsen. Heb je een specifiek element op het oog, contacteer ons, de kans is groot dat we het op stock hebben. Neem gerust al eens een kijkje in onze webshop.

Juwelier Van Impe Elements DonnaOro

Zelf waren we meteen verkocht bij de introductie van Elements. Als goudsmid vonden we het belangrijk dat het systeem kwalitatief was. De elementjes blijven perfect op hun plaats zitten en geven echt het wauw-effect op de armband. We zijn een familiezaak die nog belang hecht aan de ambacht, we werken daarom niet met verkopers, maar met goudsmeden om te helpen bij de keuze van onze Gouden juwelen. Firminia heeft zelf ook dagelijks haar armband van Elements aan. Zij heeft gekozen voor haar naam in wit goud met diamant.