Jacques Du Manoir Zwitsers Klasse

Jacques Du Manoir is een volledig Zwitsers uurwerkmerk. Elk uurwerk heeft dan ook de hoge Zwitserse kwaliteitscontroles doorstaan. Ze staan gekend om hun glamoureuze horloges. Zowel voor heren als dames mag een uurwerk opvallen. Of je nu een dagje uit bent, of naar een trouwfeest moet, Jacques Du Manoir horloges passen bij elke gelegenheid. Wij zijn officiële verdeler en herstelatelier van Jacques Du Manoir Aalst. We staan dan ook steeds persoonlijk in voor elk verkocht uurwerk. Het

Jacques Du Manoir Inspiration

We hebben gekozen voor de Inspiration collectie van Jacques Du Manoir. Dit is hun meest moderne en gekende uurwerkencollectie. Sinds 2020 is er een vernieuwing te merken bij Jacques Du Manoir, deze collectie is hier onderdeel van. Ze vinden zichzelf heruit met deze elegante en trendy design modellen.

Jacques Du Manoir Dienst Na Verkoop

We hebben ons eigen officiële herstelatelier dat door Jacques Du Manoir werd aangeduid. Voor al je garanties, maar ook voor andere diensten na verkoop zoals herstellingen, wisselstukken en dergelijke kan u bij ons terecht. We proberen je altijd binnen de week te helpen.