Jacques Du Manoir Zwitsers Klasse

Jacques Du Manoir is een volledig Zwitsers uurwerkmerk. Elk uurwerk heeft dan ook de hoge Zwitserse kwaliteitscontroles doorstaan. Ze staan gekend om hun glamoureuze horloges. Zowel voor heren als dames mag een uurwerk opvallen. Of je nu een dagje uit bent, of naar een trouwfeest moet, Jacques Du Manoir horloges passen bij elke gelegenheid. Wij zijn officiële verdeler en herstelatelier van Jacques Du Manoir Aalst. We staan dan ook steeds persoonlijk in voor elk verkocht uurwerk. Het

Jacques Du Manoir Inspiration

We hebben gekozen voor de Inspiration collectie van Jacques Du Manoir. Dit is hun meest moderne en gekende uurwerkencollectie. Sinds 2020 is er een vernieuwing te merken bij Jacques Du Manoir, deze collectie is hier onderdeel van. Ze vinden zichzelf heruit met deze elegante en trendy design modellen.

Jacques Du Manoir Dienst Na Verkoop

We hebben ons eigen officiële herstelatelier dat door Jacques Du Manoir werd aangeduid. Voor al je garanties, maar ook voor andere diensten na verkoop zoals herstellingen, wisselstukken en dergelijke kan u bij ons terecht. We proberen je altijd binnen de week te helpen.

Jacques Du Manoir NRO.08

Jacques Du Manoir Inspiration 36 mm

De meest populaire reeks van Jacques Du Manoir. Zijn populariteit heeft de Inspiration reeks te danken aan zijn unieke look. Het buitengewone succes van deze modellen is te danken aan de kastgrootte van 36mm. Deze is ideaal voor een vrouwenpols, niet te groot en niet te klein maar juist gepast. De gekartelde bezel en de mooie stalen band met patroon maken de uurwerken af. Ook de datumloupe geeft die extra luxe touche.

De nieuwste trend: Bicolor Geel

De nieuwste trend zijn natuurlijke de goudkleurige accenten. Velen kiezen voor de 2-kleurige combinatie van de zilverkleur en de goudkleur. Vooral bij dit merk Jacques Du Manoir komt dit beter tot zijn recht. Zijn horlogebanden met Rolexpatroon worden veel beter geaccentueerd door de afwisseling van goud- en zilverkleur. Ook de goudkleurige gekartelde bezel springt meer in het oog in de zilverkleurige kast dan in de goudkleurige kast. Dit maakt dat bijna alle topmodellen in Jacques Du Manoir bicolor placqué zijn.

Jacques Du Manoir Inspiration Business

6 Nieuwe Inspiration Modellen van Jacques Du Manoir zijn klaar om voorgesteld te worden. De gekende look met de gekartelde bezel, het glas met datumloupe en de speciale stalen band zijn gebleden. Deze keer met vernieuwde wijzerplaten voor heren.

Jacques Du Manoir Online Kopen en Verzenden bij Juwelier Van Impe

Wanneer je bij ons een uurwerk van Jacques Du Manoir koopt, wordt dit binnen de werkdag gratis verzonden. Indien gewenst houden we je zelfs op de hoogte van jouw pakje met je persoonlijke Track&Trace Code. Bij de aankoop kan je verschillende opmerkingen aanvragen: wil je een gravure in het Jacques Du Manoir Horloge, wil je dat jouw uurwerk cadeau verpakt zit, wil je dat we jouw uurwerk reeds enkele schakels inkorten, … alles is mogelijk. Gelieve dit wel bij de opmerkingen bij het afrekenen te vermelden.

Elk uurwerk heeft recht op 2 jaar garantie. Aangezien wij zelf de garantiedienst voor Jacques Du Manoir in de Benelux zijn, kunnen we dan ook de snelste en beste dienst na verkoop geven.

Het verhaal achter Jacques Du Manoir

Jacques Du Manoir ontwerpen en maken al hun horloges in Zwitserland. Aangedreven door een team van jonge en ambitieuze vakmensen zijn ze één van de snelst groeiende horloge bedrijven in Zwitserland geworden. Hun droom ligt echter nog verder, zonder hun focus te verleggen op hun eigenheid, hun swiss made verhaal. Kwaliteit en design zullen altijd de 2 pijlers van ons merk blijven. Onszelf elke dag blijven uitdagen in onze passie en vakmanschap.

Jacques Du Manoir heeft zichzelf heruitgevonden in 2021 met de Jacques Du Manoir Inspiration collecties. Zoeken de mensen een trendy horloge, een elegant horloge of een klassiek horloge, Jacques Du Manoir verzekert dat iedereen een horloge naar zijn smaak vindt.

De geweldige keuze in het aanbod van Jacques Du Manoir maakt ons 1 van de meest dynamische horlogemerken in deze prijsklasse. Elk Jacques Du Manoir horloge heeft bovendien zijn Swiss-Made label dat een product van topkwaliteit garandeert.

Maak een uniek fashionstatement een verfijn je stijl met een uurwerk uit de Jacques Du Manoir Collectie.

In mijn persoonlijke opleiding tot horlogemaker heb ik 1 maand stage gelopen bij Jacques Du Manoir. Een prachtige ervaring in het Zwitserse Ticino, tussenin het Lugano meer en het Como meer. Door deze ervaring hebben ze mij gevraagd om het herstelatelier van Jacques Du Manoir te worden voor Nederland en België. Elk uurwerk dat in garantie terugkomt wordt zo door ons hersteld.

De kwaliteit van het uurwerk is onbetwistbaar met een Zwitsers Ronda Binnenwerk. Elke coating op het Jacques Du Manoir Horloge, of het nu goudkleurig of rosékleurig is, is stevig aangebracht waardoor het uurwerk zijn kleur blijft behouden. Het glas heeft een loupe om de datum te vergroten, een luxedetail voor de echte horlogeliefhebber. Ook alle strass-steentjes zijn stevig vastegzet in de horlogekast en wijzerplaat. Alle uurwerken zijn tussen de 5 ATM en 10 ATM waterbestendig.