Gouden Kettingen Goud 18 Karaat

Gouden kettingen bestaan in verschillende uitvoeringen, groottes, diktes, lengtes, schakels, …. . Op deze pagina laten we je de verschillende soorten en schakels zien en geven we je ook wat uitleg over de verschillende kettingen. Het gaat op deze pagina over kettingen zonder hanger, waar je eventueel een hanger kan aanhangen. Beginnen doen we met de lengte te bepalen. Heb je graag een ketting op 40 cm – 42 cm – 45 cm – 50 cm -60 cm of zelfs 70 cm. Je kan de verschillende lengtes passen in de winkel. Daarna kan je kiezen tussen de verschillende soorten schakels zoals je op deze pagina kan zien. Elke soort schakel is beschikbaar in wit goud of geel goud, velen zijn ook beschikbaar in roségoud. Daarna kan je ook de breedte van de schakel kiezen. Elke schakel die je hier ziet, is beschikbaar in verschillende breedtes. Als laatste kan je kiezen tussen holle of massieve schakels (bij sommige kettingen raden we geen holle schakels aan, voor de stevigheid). Je kan natuurlijk het beste jouw voorkeur bekijken, wanneer je de verschillende kettingen kan passen.

We proberen steeds zoveel mogelijk verschillende kettingen in de winkel op stock te hebben. Veel gevraagde schakels zoals de Rollo, de Gourmet en de veredelde gourmet hebben we steeds op stock. De andere schakels die je op deze pagina ziet, zijn steeds op stock bij de fabrikant en dus binnen de week leverbaar. In deze schakels kunnen we niet alles op stock hebben en proberen we steeds een selectie in d winkel te hebben naar gelang de trend van het moment.

Voor vragen over voorraad, prijzen en meer kan je ons bereiken via de contactpagina, via mail, via telefoon, of gewoon langskomen in de winkel.

Ketting Goud 18 Karaat Anchor Ankerschakel

Ketting 18 Karaat Wit Goud en Geel Goud BoxSchakel Venitienne

Witgouden BolletjesKetting 18 Karaat BolletjesSchakel

Ketting Goud 18 Karaat Kabelschakel Rolo

Ketting Goud 18Kt Gekruiste Schakel CrissCross

18 Karaat Gouden Ketting Gourmette Schakel

Gouden Ketting Forçat Schakel 18Kt

Gouden Ketting ``Frank`` Schakel ( Vernieuwde Gourmetteschakel)

Ketting Goud 18 Karaat Marineschakel

Gouden Ketting Omega Schakel, OmegaKetting Goud 18 Kt

De Omegaschakel is een vaste, soepele schakel die verkrijgbaar is in verschillende lengtes, breedtes en kleuren. In de volksmond wordt dit type ketting ook wel de rattenstaart genoemd. Kom langs om jouw ideale Omega Ketting te vinden.

Gouden Ketting Schakel Touw 18Kt

Gouden Ketting met GourmetSchakel

Minimalistische Gouden Kettingen en Designkettingen

Deze selectie bevat gouden kettingen zonder hanger die anders zijn dan de gewone schakelketting. Ze hebben iets meer design of variatie. De meesten zijn ook minimalistisch. Bekijk hier alvast enkele foto’s uit onze collectie. Kom langs om de ruimere gehele collectie in de winkel te bekijken en te passen.