Geboortejuwelen : een blijvende herinnering aan de geboorte van een kind

De geboorte van een kind is een bijzonder moment dat we voor altijd willen koesteren en vieren. Een van de manieren waarop we dit kunnen doen, is door het geven van geboortejuwelen. Deze sieraden zijn specifiek ontworpen om de geboorte van een kind te vieren en zijn verkrijgbaar in verschillende edele metalen, merken en stijlen. Kortom, voor ieder (budget) wat wils. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een pasgeboren baby, een nieuwe moeder of als meter of peter bij een geboorte, we hebben altijd iets dat bij je past. Onze sieraden zijn tijdloos en zullen een blijvende herinnering zijn aan deze bijzondere gelegenheid. Kom zeker eens langs en ontdek onze prachtige collectie aan geboortejuwelen vandaag nog.

Armbanden met graveerplaatje

Het meest populaire geboortegeschenk voor een baby is een armbandje waarin de naam en geboortedatum van het kindje gegraveerd kunnen worden. Hierin hebben wij een heel ruim aanbod, van zilveren armbandjes tot (wit)gouden in 9kt en 18kt. De armbandjes zijn steeds gemaakt met een tussenoogje dat het kindje het armbandje vrij direct kan dragen en blijven dragen naarmate hij of zij groeit. Vaak is dit een cadeautje dat door meter of peter gekocht wordt. Het graveren gebeurt in eigen atelier waardoor dit heel snel kan gebeuren.

Geboortejuweel met naam of initialen

Orage is nummer 1 in het maken van kettingen, armbanden en ringen met de of initialen van het kindje en dit zowel in het (verguld) zilver als in het (wit)goud. Hierbij kan je zelf de lengte, soort ketting en lettertype kiezen. Een ideaal en waardevol cadeautje voor de kersverse mama dat ze met veel plezier elke dag zal dragen.

Deze mama koos voor een ketting met graveerplaatje waarbij ze in de voorkant de naam en in de achterkant de geboortedatum liet graveren. De gravure was hierbij geïnspireerd op het ontwerp van het geboortekaartje.

Juwelen met geboortestenen

Voor een nieuwe moeder kan een sieraad met de geboortesteen van haar kindje(s) een origineel cadeautje zijn. Dit kan je op maat laten maken, maar wij hebben ook verschillende dingen in ons assortiment. Zo specialiseert Swing Jewels zich in ringen, kettingen en oorbelletjes in goud 18kt met geboortesteentjes. Deze juweeltjes zijn heel leuk om te combineren zodat de kersverse mama haar gezinnetje steeds kortbij zich heeft. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen met zijn eigen kracht. Ontdek hieronder welke geboortesteen bij welke maand hoort.

Geboortesieraden op maat

Heb je zelf een origineel idee of goud of zilver liggen dat je wilt verwerken in een geboortejuweel? Kom gerust langs, vertel je verhaal aan onze goudsmid Firminia en zij maakt speciaal voor jou een handgemaakt juweeltje zoals jij het wil.

Gepersonaliseerde geboortearmband

Met elements van DonnaOro kan je zelf jouw unieke armband samenstellen en sparen naar een waardevol juweeltje dat je elke dag kan dragen. We hebben een ruime keuze aan elementjes in goud 18kt (geel, rosé of wit) met diamant of echte edelstenen. De armbanden zijn verkrijgbaar in het zilver en in het goud 18kt, telkens in het geel, rosé, wit, of zwart. Elements heeft een speciale lijn aan elementjes met lettertjes, cijfers, kindjes, huisjes, hartjes,... Zo kan je niet alleen de naam, initialen of geboortedatum van het kindje erop schuiven, maar ook een jongen of meisje of andere betekenisvolle elementen voor de kersverse mama.