Officiële verdeler Maserati Horloges

We zijn sinds 2 jaar officiële verdeler van Maserati horloges. De horloges stralen dezelfde klasse uit als hun wagens. Zoals ze zelf zeggen is Maserati niet gewoon een merk of een horloge, het is een attitude, een manier van leven, een passie voor schoonheid. Elk uurwerk geeft dit dan ook weer. Geen basic modellen, maar afgewerkte luxehorloges die er uit springen. Een unieke ervaring aan luxe en een onmiskenbare stijl dat eruit springt in elk detail. De perfecte manier om de tijd bij te houden op een elegante wijze.

Dienst Na Verkoop

Onze trots zit in onze dienst na verkoop. Hierin proberen we steeds te excelleren. We voeren alle herstellingen in eigen atelier uit. Hierdoor kunnen we de snelste en meest betaalbare service aanbieden. Ook voor wisselstukken zoals banden, kronen, … kan je bij ons terecht. We helpen je altijd graag verder.

Beschikbare Modellen Maserati

Elk model van Maserati is beschikbaar. Niet elk model komt in onze webshop terecht, maar elk model uit de laatste collectie is verkrijgbaar. Heb je een specifiek model op het oog? Contacteer ons via de contactpagina of kom langs in onze winkel.
Elke reeks is beschikbaar van de Maserati Stile tot de Maserati Traguardo, ... .

Over Maserati Horloges

Maserati is een Italiaanse autobouwer die sinds 1914 luxueuze auto’s produceren. In 2012 wilden ze hier een uitbreiding aan toevoegen in de vorm van Maserati Horloges. Maserati staat voor luxe, klasse en knowhow. Ze gingen er dus niet zonder de nodige ervaring en kennis aan beginnen en hebben er Morellato bijgehaald. Morellato is een Italiaans bedrijf dat sinds 1930 actief is in het maken van horloges en juwelen. Beiden Italiaans, beiden een lange traditie en beiden de passie voor precisie.  Een match made in heaven die meteen aansloeg.  De reden voor het succes is hun vermogen om de horloges zo dicht bij de stijl, het gevoel van hun wagens te laten aansluiten. Het Maserati Logo met de drietand verschijnt in elke wijzerplaat en kroon. De klassieke vormen, kleuren, grillen, … komen ook terug in hun uurwerken. Net zoals in de autowereld is Maserati niet meer weg te denken in de huidige horlogemarkt.

Elk uurwerk wordt geleverd in de originele Maserati verpakking met kwalitatieve Maseratiblauwe horlogebox. Elk uurwerk bij ons gekocht heeft bovendien recht op 2 jaar garantie. Deze garantie is geldig op alle productiefouten.

Maserati Box

Bekijk ook de Maserati Juwelen

Maserati heeft niet enkel horloges maar ook een collectie aan herenjuwelen. Hierbij springen vooral de armbanden voor heren in het oog. Ook hier blijft Maserati eigen aan zichzelf en komen de typische waarden en stijlen terug: de kwaliteit, de eindafwerking en de uniciteit. Ook het drietand-logo komt overal terug - soms subtiel, soms opvallender. Ook andere Maserati Gadgets zoals sleutelhangers, pennen, kettingen, ... zijn verkrijgbaar. Vooral de sleutelhangers zijn in trek. We kunnen jouw Maserati sleutelhanger personaliseren. Elke boodschap, logo, afbeelding, ... is mogelijk. De sleutelhangers zijn ruim gemaakt en geven de mogelijkheid om een mooie tekst neer te zetten.

Maserati Reeksen

Maserati kent verschillende modellen en reeksen. De meest gekende zijn de Maserati Sfida, de Maserati Tradizione en de Maserati Successo. We hebben echter ook de Maserati Traguardo, Maserati Vanguard, Maserati Stile, Maserati Competizione, ...