Hirsch Lederen Banden voor Horloges

We hebben een heel groot assortiment aan leder banden voor horloges. Hiervoor volgen we zowel de collecties van Hirsch, ZTC als Nyri. Dankzij deze 3 merken kunnen we aan elk uurwerk een bijpassende band zetten. Op deze pagina kan je alvast eens een kijkje nemen naar de verschillende modellen van Hirsch. Alle leders zijn beschikbaar in verschillende maten, met verschillende sluitingen en verschillende kleuren.

Duke

Deze Duke leder is de best verkochte horlogeband. Hij bestaat in 10 verschillende kleuren en in verschillende breedtes.

Rainbow

Deze collectie heeft een kenmerkend patroon en is populair dankzij zijn vele beschikbare kleuren

Kansas

Kalfslederen horlogeband met buffelstructuur. Bestaat in 10 verschillende kleuren op alle maten.

Osiris en Osiris Nubuck

De Osiris is een klassieke horlogeband die bestaat in 2 versies. Je hebt een gewone effen versie en een nubuck versie van de leders. Nubuk heeft een velvet afwerking. In totaal zijn er zo 11 verschillende kleuren van dit model met elke zomer nieuwe zomerversies.

Modena

Deze banden hebben een mooie croccoprint dat afgewerkt werd met een wit stiksel. Het werd vervaardigd uit Italiaans kalfsleder en is beschikbaar in 6 verschillende kleuren.

Kent

Ook deze reeks is één van de meest gekozen banden. De horlogebanden zijn mooi egaal en passen aan elk uurwerk. Het model is beschikbaar in 10 verschillende kleuren.

Camelgrain

De Camelgrain is een kalfslederen horlogeband met grainstructuur en is beschikbaar in 4 kleuren.

Hirsch Luxury Horlogebanden

Naast de gewone collecties heeft Hirsch ook een grote keuze aan verschillende luxueuze horlogebanden. Deze banden zijn van de hoogste kwaliteit beschikbaar. Hirsch is dan ook al jarenlang de referentie op het gebied van horloge leders. We verdelen alle reeksen zoals de Navigator, de Voyager, Speed,Capitano, London, Prestige, Classic Aligator, Regent, Genuine Croco, Massai Ostrich, Lizard. Lucca, Siena en Ascott. Een ruim aanbod op verschillende maten, kleuren, materialen en afwerkingen.