Wat is Philip Stein

Vanaf het prille begin richt Philip Stein zich op het verenigen van gezondheid, welzijn en iconische luxe. Vanaf ze hun eerste producten lanceerden, meer dan 10 jaar geleden, zijn ze een van de marktleiders op het gebied van draagbare wellness. Ze leveren tijdloze uurwerken en accessoires af die de harmonie en gezondheid verbeteren om je je op je best te laten voelen.

Ze zijn de eersten die de vergaarde kennis van natuurlijke frequenties gebruiken in hun luxe-horloges om zo de gezondheid te verbeteren. Dat het ook werkt, bewijzen niet alleen de vele getuigenissen. Ook verschillende wetenschappelijke artikels tonen de relatie aan tussen de natuurlijke frequenties en verbeterde slaap, verlichte stress, … .

Dienst na Verkoop

Als officiële Philip Stein Verdeler bieden we ook een goed dienst na verkoop aan. Je kan bij ons terecht voor je herstellingen of voor wisselstukken zoals horlogebanden. Voorlopig enkel nog maar beschikbaar in onze fysieke winkel, binnenkort ook in onze webshop. Heb je een model op het oog of heb je een vraag, neem dan contact op via de contactpagina rechts bovenaan.