Officiële verdeler

Als officiële verdeler van Police watches hebben we steeds meer dan 50 modellen op stock. Naast de horloges verdelen wij ook de herenjuwelen. Police is een kwaliteitsvol, betaalbaar fashionmerk dat gekend staat om zijn grote multifunctie uurwerken.

Police Horloges Dienst na verkoop

Voor wisselstukken zoals leders of glazen of voor andere herstellingen kan u steeds bij ons terecht. Onze uurwerkmakers hebben veel ervaring met de binnenwerken van Police. Alle herstellingen gebeuren dan ook in ons eigen herstelatelier. Zo kunnen we een snelle en betaalbare dienst aanbieden.

Wat is het verschil tussen Police Horloges en Diesel Horloges?

Qua look en Design lijken Diesel horloges en Police horloges erg op elkaar. De binnenwerken die in beide uurwerkmerken zitten zijn dan ook dezelfde. Ook qua kwaliteit van horlogekasten en glazen zijn ze van exact dezelfde kwaliteit. Het enig merkbare verschil tussen beide is de prijsklasse. Voor het gemiddelde Dieselhorloge betaal je 10-20 procent meer voor de merknaam dan voor een Police horloge. Als uurwerkmakers verkiezen we dan ook de uurwerken van Police. Zij hebben een betere prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt een correcte prijs voor het uurwerk dat je krijgt. Ook voor wisselstukken is Police een aangenaam merk om mee et werken. Ze behouden een ruime en betaalbare stock aan wisselstukken.

De modellen zijn erg gelijkaardig. Ze zijn beide gekend voor hun oversized uurwerken met meestal een speciale horlogekast, meerdere tijdzones of gekleurde glazen. Police werkt vaker met uurwerken op lederen band, Diesel werkt vaker met modellen op stalen band. Elk jaar komen beide merken met zo’n 40 tal nieuwe modellen op de markt.

Police Horloges

Police Juwelen

Naast de horloges, heeft Police ook een mooie collectie aan herenjuwelen. Stoere juwelen, die perfect bij de horloges passen. Deze staan niet in onze online webshop, maar we hebben de nieuwste collecties op stock. Heb je graag een juweel van Police, kom dan langs of contacteer ons.