Officiële verdeler See You Gedenksieraden Aalst

See You is een Nederlands juwelenmerk met as- en andere gedenksieraden waarbij herinneringen centraal staan. As of haar van jouw overleden dierbare of huisdier, een vingerafdruk, een handschrift, moedermelk,… elk aandenken kan verwerkt worden in een juweel dat je elke dag dichtbij kan dragen.

De collectie bestaat uit armbanden, oorbellen, hangers, kettingen in zowel zilver, verguld zilver als goud 9/14/18 karaat en dit voor zowel dames als heren. Daarnaast bestaat er ook een aparte collectie speciaal voor jouw huisdier.

De juwelen worden ontworpen door Rob Leurs, van wie wij zelf een opleiding hebben gekregen om de sieraden correct op te vullen.

Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Als officiële verdeler van See You Gedenksieraden Aalst helpen wij jou graag verder bij het kiezen van hét geschikte juweeltje voor jou. In onze winkel hebben wij steeds een ruime keuze aan gedenksieraden. Iets gezien in het gamma dat wij niet op voorraad hebben? Geen probleem. Binnen enkele dagen wordt dit bij ons geleverd.

Gedenksieraden met haar

Heb je wat haar van je (overleden) dierbare of huisdier? Ook dit kunnen wij perfect verwerken in jouw gekozen gedenksieraad. Met de speciale hars en eventueel harskleur toveren wij jouw juweel om in een persoonlijke herinnering die je steeds dicht bij jou kan dragen.

Gedenksieraden Herencollectie

De heren durven nog al eens vergeten te worden in een juwelencollectie maar dit is bij See You absoluut niet het geval. Armbanden, hangers, ringen, manchetknopen,… je vindt het allemaal in hun zeer uitgebreide assortiment. Uiteraard kunnen ook de herenjuwelen verder gepersonaliseerd worden door middel van een lasergravure.

Genksieraden Dieren

In principe is elk juweel van See You geschikt om de as, een plukje haar of een pootafdrukje in te verwerken. Maar daarnaast hebben zij een ruime keuze aan juwelen die speciaal voor dieren zijn gemaakt. As en haar worden verwerkt door middel van de speciale hars. Een pootafdrukje wordt vaak genomen in het crematorium. Met een duidelijke foto hiervan kunnen wij dit makkelijk graveren.

Enkele van onze realisaties

As Armband Heren

As Armband Heren Leer See You BG011. Deze armbanden van het merk See You zijn van heel hoge kwaliteit. Het is de bedoeling om het slot op te vullen met de as van een overleden dierbare. Het is ook mogelijk om haar te gebruiken voor de opvulling. Deze armband heeft een hoge emotionele waarde, daarom dat See You enkel armbanden met hoge kwaliteit aanbiedt. Ze zijn gemaakt om heel lang mee te gaan. (Opgelet, de banden zijn gemaakt met echt leder. De band moet dus uit de buurt van water gehouden worden.). Het slot is niet van staal, maar van zilver.  De armband wordt op maat gemaakt. Om de juiste maat door te geven bij opmerkingen, ga je naar het tabblad Maat onder dit product (Naast Verzenden, Garantiebeleid, …. ). Hier zal je de instructies terugvinden om jouw maat zelf te nemen.

De banden zijn 17 mm en beschikbaar in 5 kleuren: Zwart, Cognac, Camel, Donkerbruin en Navy Blauw. Ze zijn ook verkrijgbaar met 18 Kt gouden (wit goud – geel goud – rosé goud) sluiting. Deze kunnen ook verkregen worden op aanvraag.

Hoe verloopt de procedure? Je bestelt de armband, waarna je ons de as bezorgt. Het opvullen van de armband is een emotioneel gebeuren. Daarom laten we de klant de keuze om er zelf bij te zijn tijdens het opvullen van de as armband. Op aanvraag kan het proces ook gefilmd worden. Opgelet, de bestelling van deze band kan tot 3 weken duren. Je kan zelf ook jouw kleur van hars kiezen. Je kan van doorzichtig tot helemaal zwart gaan, elke kleur is mogelijk. Onze medewerksters hebben een opleiding gevolgd en hebben de benodigde diploma’s om te harsen (in alle mogelijke kleuren). We hebben ook ons eigen graveermachine zodat we zo jouw as armband verder kunnen personaliseren.

Elke armband wordt geleverd in de originele verpakking inclusief garantiecertificaat.

See You Juwelen Inspiratie