Officiële verdeler Raymond Weil

Bij Zwitserse luxemerken zoals Raymond Weil is het heel belangrijk dat je enkel online aankoopt bij officiële verdelers. Deze kan je terugvinden op de website van Raymond Weil zelf. Zo voorkom je namaak (uit ondervinding is dit meestal: valse diamanten, geen Zwitsers binnenwerk of verkeerde grootte) en ben je zeker van een geldige garantie. Garantiebewijzen die niet afgestempeld werden door een officiële verdeler van Raymond Weil, vallen niet onder garantie.

Dienst Na Verkoop

Ook voor de dienst na verkoop staan we in. Onze herstellers hebben de juiste diploma’s en certificaten behaald om jouw Raymond Weil uurwerk volledig te herstellen. Ook voor wisselstukken zoals banden Raymond Weil, dichtingsringen of batterijwissels kan je bij ons terecht. We staan je steeds te woord en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Heb je een vraag over de prijs of levertijd van een bepaald wisselstuk, contacteer ons dan via de contactpagina of bel ons.

Elk Model Beschikbaar

Als officiële verdeler kan elk model uit de laatste collectie geleverd worden. Onze selectie in de fysieke winkel is steeds uitgebreider dan ons online aanbod. Heb je interesse in een Raymond Weil die niet op onze website staat, vraag dan naar prijs en levertermijn via de contactpagina. Voor modellen aanwezig in de winkel is de levertermijn gemiddeld 1-2 werkdagen, voor andere modellen is deze gemiddeld 2-5 werkdagen.