Uurwerken

Top 10 Best Verkochte DamesHorloges Najaar 2022

Top 10 Best Verkochte DamesHorloges Najaar 2022

Elk najaar komen er weer tal van nieuwe collecties binnen. Soms is het overzicht in de keuze aan uurwerken moeilijk te bewaren. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt van onze top 10 best verkochte dameshorloges van dit jaar. Het gaat om uurwerken in alle prijs categorieën en alle verschillende stijlen.

10. Jacques Du Manoir Inspiration NROP.21

Jacques Du Manoir is voor het 2de jaar op rij een van de best verkochte uurwerken. Het heeft dan ook alles wat een goed dameshorloge moet hebben: het is een combinatie van Zwitserse kwaliteit, moderne stijl en een goed prijs. Dit model werd reeds in 2021 gelanceerd, maar kent zijn echte doorbraak in 2022. De trend voor horloges is niet enkel meer de witte of parelmoeren wijzerplaat, ook de zwarte wijzerplaat in combinatie met het goudkleurig uurwerk wordt meer en meer gekozen. Horlogekast en wijzerplaat zijn goed bezet met kristallen, zonder overdadig te zijn. Heb je liever iets minder stenen? Dan bestaat dit model ook zonder de strass-stenen in de horlogekast: NRO.21. Het uurwerk is 5 ATM waterdicht en heeft ook een datumaanduiding met loupe.

9. Casio Vintage A168 Series

Casio is nog zo'n ander topmerk dat elk jaar tot de meest verkochte uurwerken in België behoort. Ze hebben veel verschillende reeksen en zijn bij de meeste mensen vooral gekend als ``Een Casio krijg je niet kapot``. Hun nieuwste reeks in de Vintage collectie zijn hun Vintage modellen met kleurrijke achtergrond. De meeste prijzen zitten tussen de €39 en €79, wat het ook een zeer betaalbaar uurwerk maakt, ideaal voor geschenk. Vooral bij de jongere generatie zijn deze modellen erg in trek. 3 ATM Spatwaterdicht, en een batterijduur van gemiddeld 7 jaar, ook heel duidelijk zichtbaar in het donker en met makkelijk zelf aanpasbare band.

8. Ice Watch Glam Brushed

Een overaanbod aan verschillende kleuren in deze reeks. De typische stijl van Ice Watch met de siliconen band en de stalen kast die aangenaam op de pols liggen. Deze modellen met eenvoudige wijzerplaat worden gekozen vanwege hun mooie pastelkleuren. Zowel wijzerplaat als band hebben overeenkomstige pastelkleur. De wijzerplaat bevat enkel nog de uurmarkeringen, waardoor het uurwerk een mooi cleane look geeft en bij elke outfit past. Ook de zachtheid van de pastelkleuren maakt dat deze modellen bij alle outfits past. Onze favoriet is de Clay kleur (laat je vooral verleiden in de winkel zelf, in het echt komen deze kleuren nog beter).
De modellen bestaan telkens in 2 groottes, zijn allen 10 ATM waterdicht met herstelbaar binnenwerk en hebben dezelfde prijs van €109.

7. Michel Herbelin Fil

Het model laat voor zichzelf spreken. Elegant en sober design dat in alle gelegenheden verfijnde klasse uitstraalt. Michel Herbelin is een Frans luxemerk met Zwitserse binnenwerken. Deze Fil-Collectie bestaat uit de beginprijzen voor dit luxemerk, namelijk €350. Een geschenk voor jezelf of voor een speciale gelegenheid. Het achterdeksel biedt ook de mogelijkheid tot een mooie gravure met boodschap.

6. Rodania Montreux

Geen top 10 lijst zonder het grootste Belgische uurwerkmerk. Rodania brengt jaarlijks 120 nieuwe modellen op de markt en heeft dus zeker iets voor iedereen. Elk uurwerk is bovendien Swiss made met een krasvrij saffierglas. Elegante, Klassieke, Duidelijke of Glamour uurwerken, Rodania heeft het allemaal in zijn collectie. Het best verkochte model van dit model is toch de bicolor Montreux met zirkonia in de kast. De wijzerplaat is wit parelmoer.

5. Mulco Watches

Bij dit uurwerkmerk gaat het niet om een specifiek model, maar om de collectie in het geheel. Als enige invoerder in Europa van dit merk uit Miami, wordt elk model immers maar 1 keer verkocht. Mulco heeft zijn eigen aparte stijl die je nergens anders terug zal vinden. Groot, kleurrijk, levendig, ... . Bekijk vooral zelf de modellen. Ze bevatten Zwitserse ISA Binnenwerken en zijn minstens 5 ATM Waterdicht.

4. Guess Glitter and Glamour

Het is ondertussen al duidelijk geworden dat goudkleurige horloges weer volop in zijn. Ook bij Guess -Fashionmerk bij uitstek - volgen ze deze trend. Ze herenigen de goudkleur vol met glitter and glamour kristallen in hun nieuwste collectie. Elk uurwerk zit boordevol kristallen en heeft een stevige goudkleurige PVD-Coating. Vooral de Guess Iconic valt op in hun laatste nieuwe collectie. DE driehoekige vorm is een fashionstatement.

3. Smartwatches

OP de 3de plaats komen onze Smartwatches. Deze zijn niet meer weg te denken in de markt. Velen hebben zowel een klassiek gekleed horloge als een Smartwatch. Onze 2 merken Strand en Neckmarine doen het qua verkoop, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, ... allebei even goed. Ze hebben alle functies van een Smartwatch, zijn met elke GSM te verbinden en hebben dezelfde prijsklasse (€59-€99). Welke jij het mooist vind is volledig aan jou.

2. Rodania Lugano en Bellinzona

Op de 2de plaats keert Rodania nog eens terug. En deze keer met 2 verschillende modellen die nek aan nek gaan. Het zijn beide duidelijke modellen, ze zijn beide eenvoudig, maar toch elegant en ze zitten in de prijsklasse. Het zijn Zwitserse uurwerken met Zwitserse binnenwerken en saffierglas. Zijn prijs en zijn universele mooie look maken deze 2 modellen geliefd bij elke vrouw. Welke reeks verkies jij?

1. Jacques Du Manoir Inspiration NRO.07

Ook onze nummer 1 in verkoop zijn we al eens tegen gekomen in dit lijstje. Het gaat deze keer om de 2-kleurige Inspiration met zilverkleurige wijzerplaat. De wijzerplaat zelf is bezet met enkel strass-stenen en heeft een datumkader met loupeglas op 3 uur. Zijn tweekleurige stalen band heeft het vintage Rolexpatroon. De gekartelde bezel vervolledigen de look.

Andere modellen die net buiten de top 10 vallen

Naast deze 10 toppers zijn er ook tal van andere populaire modellen. Zo heeft Maurice Lacroix zijn Fiaba en Raymond Weil zijn Noemia. Beiden vallen onder het luxegamma en het duurdere segment. Ook ons eigen merk Manfred Cracco blijft jaar na jaar verkopen. Ze zitten in dezelfde stijl als de Rodania Lugano. Ook de fashionmerken Liu Jo, Paul Hewitt en Bering zijn nog niet genoemd in deze top 10. En ook Ice Watch is ondervertegenwoordigd, hun Solar modellen en hun Generation modellen zijn aan het opkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *