Kinderen

Kinderjuwelen voor een stralende Communie in 2023: Het perfecte cadeau voor een kind

Kinderjuwelen voor een stralende Communie in 2023: Het perfecte cadeau voor een kind

Een communie is een belangrijk moment in het leven van een kind. Het is een moment van vreugde en dankbaarheid, waarbij de communiecant zijn of haar geloof bevestigt. Als meter, peter of familielid wil je natuurlijk graag een mooi cadeau geven dat past bij deze bijzondere gelegenheid. In dit artikel bespreken we enkele ideeën voor kinderjuwelen die perfect zijn voor een stralende communie in 2023.

Wat geef je als meter bij eerste communie?

Als meter bij een communie wil je graag een cadeau geven dat persoonlijk en betekenisvol is. Een mooi sieraad kan een blijvende herinnering zijn aan deze speciale dag. Denk bijvoorbeeld aan een armbandje met een subtiel kruisje, een ketting met een kruisje of een paar oorbellen met een religieus symbool. Zo geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een cadeau dat past bij de gelegenheid. Een communie cadeau is een mooi aandenken, een symbolische cadeau, daarom is het ook belangrijk dat het bij het kind past en dat deze het graag ziet. Is je kind verzot op vlinders, bloemetjes, paardjes, … ga dan voor het juweel dat bij haar past. Voor jongens wordt er vaak gekeken om een mooi horloge cadeau te geven.

Wat is het perfecte communie cadeau voor een kind?

Het perfecte communie cadeau voor een kind is natuurlijk afhankelijk van de persoonlijke smaak en voorkeuren van het kind. Kinderen zijn vaak dol op sieraden en horloges, dus een mooi juweel kan een geweldig cadeau zijn. Denk bijvoorbeeld aan een horloge van Ice Watch, Rodania of Esprit, of een armbandje van Orage Kids of PDPaola. Een persoonlijk sieraad, zoals een ketting met initialen, kan ook een mooi cadeau zijn. Zeker in de juwelencollecties van Orage Kids en Teens zal je een persoonlijk en passend juweel vinden. Hun collectie is zo groot en bevat als meest populaire juwelen: dieren (paardjes, hondjes, katjes), bloemetjes, hartjes en regenboogjuwelen. Voor jongens wordt er vaak gekeken naar een stoer horloge van Ice Watch. Deze collectie bevat duidelijke horloges in alle maten (ook voor de allerkleinsten) en kleuren met hoge kwaliteit (volledig waterdicht).

Wat geven bij eerste communie?

Bij een eerste communie is het belangrijk om een cadeau te geven dat past bij deze bijzondere gelegenheid. Een sieraad kan een mooi en betekenisvol cadeau zijn. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren kruisje, een armband met een religieus symbool of een ketting met een engeltje. Ook een horloge kan een mooi cadeau zijn dat lang meegaat en een blijvende herinnering vormt. Voor persoonlijke cadeaus raden we aan om het juweel of horloge te laten graveren. Dankzij ons professioneel graveermachine kunnen we in alle materialen en oppervlaktes graveren (ook betekenisvolle elementen zoals vingerafdrukken, handgeschreven tekst of fotogravure).

Welke kinderjuwelen passen bij een eerste communie?

Bij een eerste communie passen vooral sieraden die een religieuze betekenis hebben, zoals kruisjes, engeltjes of religieuze symbolen. Een subtiel en elegant juweel dat past bij de leeftijd van het kind kan een mooie toevoeging zijn aan de outfit. Denk bijvoorbeeld aan een paar pareloorbellen, een armband met hartjes of een zilveren ketting met een hangertje.

Voor jongens wordt er traditioneel gezien vaak gekeken naar een eerste uurwerk. Voor meisjes wordt er vaak een juwelenset gekocht zodat ze kan stralen tijdens haar eerste communiefeest. Hierbij zijn de gepersonaliseerde naamkettingen of letterkettingen heel in trek. Er zijn juwelen en horloges te vinden in ieder budget.

Hoeveel geef je aan kind bij communie?

Het bedrag dat je aan een kind geeft bij een communie hangt af van je persoonlijke situatie en budget. Het is belangrijk om een cadeau te geven dat past bij de gelegenheid, maar ook bij je eigen financiële mogelijkheden. Je vind al zilveren kinderjuwelen vanaf €26,00.

Meer Ice Watch Horloges Voor Jongens en Meisjes

Alle Orage Kids&Teens Juwelen in onze webshop

Gouden Kinderjuwelen Voor het Leven

Je kan ook gaan voor gouden kinderjuwelen. Deze kosten iets meer, maar hebben wel verschillende voordelen. Goud is heel goed bestand tegen allergieën en irritaties, het is bovendien heel sterk en blijft niet alleen zijn waarde behouden, maar stijgt zelfs in waarde. Voor kinderen raden we de collectie van Lisa Mona juwelen aan. Dit zijn betaalbare 14 karaat Gouden Juwelen die niet alleen door kinderen, maar ook door volwassenen kan gedragen worden. Het zijn minimalistische juwelen die ze kunnen blijven dragen. Naast de collectie van Lisa Mona zijn er ook veel andere gouden kinderjuwelen beschikbaar in onze fysieke winkel te Erembodegem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *