Ontdek hier de laatste nieuwe trends en meest populaire merken

De wereld van mode-accessoires blijft evolueren en inspirere. Of je nu kiest voor ingetogen eenvoud of opvallende statement-stukken, juwelen en horloges dienen als een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl en smaak. In 2023 staan deze accessoires niet alleen voor tijdloze schoonheid, maar ook voor innovatie en persoonlijke expressie. Of je nu op zoek bent naar de perfecte finishing touch voor je outfit of een tijdloos geschenk, de evolutie in juwelen en horloges biedt voor ieder wat wils.

Trends Juwelen

In juwelen zien we een opvallende beweging naar verfijnde eenvoud, met minimalistische ontwerpen die de essentie van schoonheid vangen. Tegelijkertijd floreren juwelen met levendige kleuren, waardoor iedereen de kans krijgt om hun persoonlijkheid te uiten met opvallende stukken. Ontdek hieronder de meest populaire merken van het moment.

Coeur de Lion

Swing Jewels

Sanjoya

Elements

Trends Horloges

In de horlogewereld is de revolutie van smartwatches niet te stoppen. Deze slimme tijdmeters combineren stijl met geavanceerde technologie en zijn de perfecte metgezellen voor een modern, actief leven. Maar ook de modebewuste horlogemerken, zoals Jacques du Manoir, en de gevestigde kwaliteitsmerken zoals Rodania, blijven hun stempel drukken op de markt, waarbij vakmanschap en stijl hand in hand gaan.

Jacques du Manoir

Rodania

Ice Watch

TW Steel