Juwelen

Wat zijn geboortejuwelen en waarom zijn ze zo populair?

Geboortejuwelen zijn sieraden die speciaal ontworpen zijn om de geboorte van een kind te vieren. Deze bestaan in zowel zilver als goud en kunnen gepersonaliseerd worden met edelstenen/geboortestenen, gravures of zelfs moedermelk. Geboortejuwelen zijn populair omdat deze een blijvende herinnering zijn aan de geboorte van en kind en kunnen doorgegeven worden van generatie op generatie. Een geboortejuweel kan zowel aan een pasgeboren baby zelf gegeven worden, alsook aan de kersverse mama. Een heel populair geboortegeschenk voor een baby is een armbandje waarin de naam en geboortedatum gegraveerd worden van het kindje. Dit bestaat zowel in zilver als in goud (9kt en 18kt). Dikwijls wordt dit door de meter of peter gegeven. Voor de nieuwe moeders wordt er vaak een sieraad gekocht waarin de naam, geboortesteen of zelfs wat moedermelk verwerkt wordt.

Wat geef je aan een pasgeboren baby cadeau?

Het meest populaire cadeautje voor een pasgeboren baby is een geboorte armbandje. Deze armbandjes worden gemaakt in zilver en in goud en hebben een graveerplaatje waarop de naam (voorkant) en geboortedatum (achterkant) van het kindje gegraveerd worden. Dit wordt heel vaak door meter of peter aangekocht.
Wij hebben een heel ruime keuze in geboorte armbandjes voor jongens en meisjes en dit zowel in het zilver als (wit) goud (9kt of 18kt). Merken zoals Orage staan hierom gekend. Alle geboorte armbandjes zijn zodanig gemaakt dat deze op verschillende lengtes kunnen gedragen worden. Zo kan het kindje het armbandje quasi direct dragen en blijven dragen naarmate hij of zij groeit.
Zowel in het zilver als het goud hebben wij verschillende modelletjes. Het armbandje wordt verder gepersonaliseerd door de naam een geboortedatum in het plaatje te graveren. Dit doen wij in onze eigen atelier, waardoor dit heel snel kan gebeuren. Vaak wordt door meter of peter het armbandje op voorhand gekozen en van zodra het kindje geboren is, brengen zij ons op de hoogte van naam en geboortedatum. Zo kunnen wij het armbandje onmiddellijk graveren en kan dit op de dag zelf nog afgehaald worden.

Wat geef je aan een nieuwe moeder?

Het moederschap is een grote mijlpaal in het leven van elke vrouw. Een mooie en blijvende herinnering hieraan is daarom belangrijk. Als je op zoek bent naar een bijzonder geschenk om haar te verwennen, heb je verschillende opties. Onze winkel biedt een breed scala aan geboortejuwelen met verschillende merken in ons assortiment.
Een heel populair cadeau om aan een kersverse mama te geven is een juweeltje met de naam of initialen verwerkt van het kindje. Dit kan zowel in een armbandje als ketting of zelfs een ring. Hierin heeft Orage een heel ruim aanbod, zowel in (verguld) zilver als goud. Daarnaast zijn juwelen waarin gegraveerd kunnen worden een leuk aandenken voor de nieuwe mama. Deze kunnen gepersonaliseerd worden door de naam, initialen, geboortedatum, horoscoop… te graveren. Dit gebeurt allemaal in eigen atelier waardoor dit heel snel kan gebeuren. Naast Orage hebben ook Swing Jewels, Elements en See You originele geboortejuwelen. Swing Jewels specialiseert zich in gouden (18kt) ringetjes met geboortestenen. Deze kunnen heel mooi gecombineerd worden waardoor je bijvoorbeeld de geboortestenen van al je kindjes samen kan dragen. Elements is gekend om zijn armbandjes, zowel in zilver als in goud 18kt. Je kan je armband volledig zelf samenstellen door middel van aparte elementjes (goud 18kt) die je erover kan schuiven. Zo spaar je langzaam aan naar een waarde- en betekenisvolle armband die je elke dag kan dragen. See You is een innovatief merk waarbij juwelen kunnen gemaakt worden met moedermelk, al dan niet in combinatie met geboortestenen.

Wat geef je als meter of peter cadeau?

Als meter of peter is het een mooie traditie om een bijzonder cadeau te geven. Een geboortejuweel voor de mama en/of de pasgeborenen baby kan een prachtig een blijvend geschenk zijn. Een armbandje, ketting, oorbellen of een ring, het kan allemaal. Kom gerust langs en dan tonen we je graag alle mogelijkheden.

Geboortejuwelen op maat

Een van onze specialiteiten is het zelf maken van gepersonaliseerde sieraden. Dit betekent dat we speciaal voor jou een juweel kunnen maken zoals jij het wil. Heb je iets specifiek in gedachten of heb je oud goud of zilver liggen, dan maken wij een sieraad perfect op maat. Onze goudsmeden luisteren naar jouw verhaal en wens en toveren dit om in een betekenisvol en blijvend juweel.
Wat ons onderscheidt van andere juweliers is, naast ons maatwerk, dat we alle herstellingen aan onze juwelen uitvoeren in ons eigen herstelatelier. Dit betekent dat we snel en efficiënt kunnen handelen als er iets misgaat met jouw sieraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *