Juwelen, Kinderen, Trouw- en verlovingsringen, Uurwerken

Ontdek onze nieuwste lente- en zomercollecties

De lente is eindelijk in het land en dat betekent dat het tijd is om te schitteren! Of je nu een communie, Moederdag of Vaderdag viert, wij hebben tal van leuke geschenken om deze momenten nog specialer te maken. Gewoon jezelf verwennen? Moet kunnen!

Voor zij die hun communie of lentefeest vieren, hebben we een ruime selectie aan juwelen en horloges die hun grote dag nog memorabeler zullen maken. Van schattige armbandjes tot stoere horloges, wij hebben alles om deze mijlpaal te herinneren.

Voor de lieve mama’s, hebben we een scala aan prachtige juwelen die hun liefde en toewijding perfect weerspiegelen. Verras haar met een tijdloos stuk zodat ze extra straalt op haar dag.

En laten we onze geweldige vaders niet vergeten! Voor de stoere, liefdevolle papa’s hebben we een collectie horloges en juwelen die perfect passen bij hun stijl en persoonlijkheid.

Blader door onze catalogus en vind het perfecte cadeau om deze lente en zomer te schitteren tijdens deze speciale gelegenheden. Of neem een kijkje op onze webshop voor nog meer keuzemogelijkheden. Uiteraard zijn jullie ook welkom in onze winkel waar wij met raad en daad voor jullie klaar staan.

Laat ons je helpen om deze momenten nog onvergetelijker te maken. Want bij ons draait het allemaal om het delen van liefde en vreugde, en wat is er nu mooier dan dat?

Met zonnige groeten,

Lieven Hilde Firminia en Eridio

TW Steel(99)

Swing Jewels(50)

Steel & Barnett(114)

Smartwatches(38)

Sanjoya(129)

Rodania(442)

Raymond Weil(47)

Orage Kids/ Orage Teenz(431)

Maserati(50)

Lisa Mona(54)

Jourdan(52)

Jacques Du Manoir(93)

DonnaOro Elements(334)

Coeur De Lion(308)

Aucielle(37)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *