Horloges Aalst

We zijn officiële verdeler van meer dan 50 horlogemerken en hebben meer dan 10.000 horloges op stock. Hierdoor hebben we het grootste aanbod in Aalst en omstreken. Elk uurwerk is nieuw en voldoet aan onze kwaliteitseisen. Met 2 uurwerkmakers in ons atelier, staan we vooral gekend om onze dienst na verkoop. Zowel garanties als herstellingen worden snel en betaalbaar uitgevoerd in ons eigen atelier. Elk merk dat we verkopen moet voldoen aan de eisen van een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Elk uurwerk kan gepersonaliseerd worden met een gravure.

Ontdek al onze merken en horloges. Op onze website vind je alvast meer dan 1.000 modellen terug. In onze winkel is de keuze echter nog uitgebreider tot 10.000 modellen. In elke prijsklasse en in elke stijl, bij Juwelier Van Impe vind je gegarandeerd het uurwerk dat bij jou past. Onze familie staat klaar om je in een huiselijke sfeer bij te staan, zonder aankoopverplichting en zonder opdringerige verkopers. Ieder van ons gezin heeft ook zijn specifiek vakgebied – Horlogemaker, Goudsmid, Parelrijger of Juwelenhersteller – ieder verkoper is ook een expert in zijn vakgebied. Zo wordt je zeker goed bij gestaan in jouw keuze!

Juwelier Van Impe

Juwelier Van Impe is een familiezaak gelegen in Erembodegem, Aalst die wordt uitgebaat door vader, moeder, dochter en zoon. De dochter en zoon zijn reeds de 4de generatie. Vader Lieven zit al 40 jaar in het vak en is zowel uurwerkmaker als goudsmid, zo voert hij alle herstellingen zelf uit. Hilde is parelrijgster en helpt je bij de aankoop van juwelen en ze is ook gespecialiseerd om je bij te staan bij trouw- en verlovingsringen. Samen hebben zij hun passie doorgegeven aan hun kinderen Eridio en Firminia. Samen staan ze klaar om de nieuwe generatie van Juwelier Van Impe te worden. Firminia is gediplomeerd goudsmid en heeft reeds haar eigen merk OraFirminia opgericht waar ze vooral op maat juwelen maakt voor klanten. Eridio is gediplomeerd uurwerkmaker met stages in Zwitserland. Zijn specifieke kennis heeft ervoor gezorgd dat hij ook voor bedrijven werkt: hij werkt voor merken zoals Rodania, Jacques Du Manoir, Roamer of Switzerland en andere.

Juwelier Van Impe is gelegen te Erembodegem Dorp 127-131 in Erembodegem. In het midden tussen Gent en Brussel, dichtbij de E40 en met veel parkeermogelijkheid voor de deur, is dit een ideale locatie. Ook de buurt heeft veel te bieden zoals 2 natuurgebieden, meerdere cafés en koffiehouzen, klerenwnkels, … en dat alles in dezelfde straat. Ideaal voor als je even moet wachten op een herstelling, gravure, … . We proberen je steeds zo snel mogelijk te helpen, zeker als je van verder komt.

Unieke Merken

We proberen ons te onderscheiden van andere winkels, vooral door onze dienst na verkoop en onze vriendelijkheid, maar ook door specifieke merken aan te bieden die je nergens anders vindt. Zo zijn we verdeler geworden van deze uitzonderlijke merken:

Maurice Lacroix: Zwitsers luxemerk dat ook eigen binnenwerken maakt. Vroeger genoot het een grote bekendheid in België, echter trok Maurice Lacroix zich terug uit België rond 2012. Wij zijn zelf garantiedienst voor Maurice Lacroix gebleven en wegens onze goede relatie met hun, zijn we nog een van de enige in België die het luxemerk heeft kunnen behouden. Bekijk zeker hun topmodellen uit de Aikon-Reeks

Mini Swiss Watches: Horloges in samenwerking met het Britse automerk Mini. Enige verdeler in de Benelux. Deze uurwerken zijn volledig Zwitsers en vallen op door hun unieke design.

Mulco Watches: Amerikaans merk uit Miami met zijn geheel eigen stijl. Kleurrijk, levendig, extravagant, … zo kan ik het best het merk omschrijven, maar kijk vooral zelf naar de horloges. De stijl is uniek en vind je in geen enkel ander merk. Enige verdeler in Europa.

REC Watches: Uurwerken gemaakt uit gerecycleerde stukken uit een iconisch voertuig. Van een Porsche 911 tot een Ford Mustang. Deens uurwerkmerk, unieke verdeler in België. Elk uurwerk is gelimiteerd.