Horloge Kopen in Aalst doe je bij Juwelier Van Impe

Je wil een speciaal iemand in de bloemetjes zetten of gewoon jezelf eens verwennen. Kortom je wil een horloge kopen (het liefst in jouw buurt in Aalst) Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben meer dan 10.000+ horloges en 100 merken. Een horloge vinden naar jouw smaak zal dus geen probleem zijn. Onze grootste troef is echter onze dienst na verkoop. We hebben als enige in de regio een eigen herstelatelier met 2 gediplomeerde horlogemakers met Zwitserse ervaring en expertise. Zij helpen je bij jouw aankoop en bij de dienst na verkoop. Zowel herstellingen als garanties worden niet opgestuurd maar hersteld in eigen atelier. Zo hebben we een hele snelle en betaalbare service. We kunnen daarenboven ook steeds een gepersonaliseerd horloge maken.

Juwelier Van Impe is een familiezaak waar je kan kiezen in een familiale sfeer zonder aankoopverplichting en zonder pusherige verkopers. We zijn gelegen in Erembodegem, Aalst en hebben gratis parkeerplaats voor de deur. We zijn steeds bereikbaar zonder files.

Onze webshop bevat reeds 1.000 verschillende horloges, hierop kan je zeker al wat inspiratie doen. De meeste modellen 10.000 + vind je echter terug in de winkel.

Gepersonaliseerd horloge. Wil je graag een persoonlijke gravure laten zetten in het horloge? Dat kan zeker, met ons nieuw graveermachine is alles mogelijk. Alle mogelijke teksten, symbolen, lettertypes tot zelfs horoscopen, vingerafdrukken, afbeeldingen en logo’s.

Onze Merken

We hebben een heel ruim gamma aan verschillende horlogemerken beschikbaar in ons gamma. We zijn enkel verdeler van merken die een goede prijs kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Onze merken gaan van de luxemerken Maurice Lacroix, Raymond Weil, REC Watches, Philip Stein, Michel Herbelin, Claude Bernard, … tot fashionmerken Guess, Police, Maserati Horloges, Jacques Du Manoir, Ice Watch, … tot betaalbare kwaliteitsmerken Rodania, Bering, Wenger, Obaku, Esprit, … en zelfs eigen merk Manfred Cracco. We staan echter ook gekend voor onze unieke merken waarvan we enige verdeler zijn: Mulco, Mini Swiss Watches, RSC Watches, AVI-8, TW Steel, REC, Dufa, … .

Eigen Herstelatelier

Al onze uurwerken worden hersteld door onze 2 gediplomeerde uurwerkmakers. Zo bieden we altijd een snelle en betaalbare service, voor garanties en herstellingen. Onze expertise heeft er voor gezorgd dat we niet alleen onze eigen herstellingen doen, maar ook het officiële herstelatelier van Rodania België Nederland en Frankrijk zijn. Ook van de merken Jacques Du Manoir en Roamer zijn we het officiële herstelatelier in de Benelux.

Meest populaire merken en horloges

De meest populaire en meest verkochte merken zijn onze betaalbare merken met een heel degelijke kwaliteit. De huidige nummer 1 in België is ongetwijfeld Rodania. Een van de laatste Belgische merken met meer dan 90 jarig geschiedenis. Hun uurwerken zijn volledig Swiss Made. Een ander merk dat je zeker moet gezien hebben is Jacques Du Manoir. Op het eerste zicht lijkt het een fashionmerk, maar het is een volledig Zwitsers uurwerk met een prachtige look. Ook ons eigen huismerk Manfred Cracco is een jaarlijkse topper. Het heeft zijn populariteit te danken aan het feit dat je dit uurwerk volledig zelf kan samenstellen (band, kast, glas, wijzers, wijzerplaat, ...). Ook merken als Casio, Ice Watch en Timberland zijn uitstekende merken. Als laatste zijn ook de Smartwatches van Neckmarine een schot in de roos.

Timberland(47)

Rodania(432)

Jacques Du Manoir(94)

Ice Watch(230)

Juwelier Van Impe Luxehorloge Aalst

Een overzicht van onze luxemerken. Deze bevatten allen volledig Zwitserse binnenwerken en stralen hun klasse uit in hun verschillende stijlen. Michel Herbelin straalt uit in sobere klasse, Maurice Lacroix in zijn sportievere klasse. Ook Roamer, Philip Stein en Raymond Weil zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Wil je liever een stoer uurwerk met een verhaal, kijk dan eens naar onze Limited Editions REC Watches.

Maurice Lacroix(89)

Michel Herbelin(73)

Raymond Weil(47)

REC Watches(7)

Roamer of Switzerland(40)

Juwelier Van Impe Fashionhorloge Aalst

We hebben ook een ruime selectie aan fashionmerken: Guess, Liu Jo, Jacques Du Manoir, John Dandy, Maserati, Police, ... . Niet alle merken zijn terug te vinden in onze webshop. Kom langs in onze winkel om al onze merken te bekijken. Je hoeft niet per se aan kwaliteit in te boeten bij deze fashionmerken. Onze merken zijn specifiek uitgekozen om hun goede kwaliteit. (Zowel de coating als de zetting van de stenen als het binnenwerk).

Paul Hewitt(20)

Maserati(50)

John Dandy(13)

Jacques Du Manoir(94)

Juwelier Van Impe Unieke Merken

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in unieke merken. Deze merken vind je niet overal. Van sommige merken zijn we de enige in België, Benelux of zelfs enige in Europa. Ze hebben dan ook allen hun eigen aparte stijl.

TW Steel(99)

REC Watches(7)

Mini Swiss Watches(52)

Claude Bernard(17)

Juwelier Van Impe Smartwatch Aalst

We hebben ook verschillende merken in Smartwatches. Zo zijn we verdeler van zowel Neckmarine, Strand als Casio. Deze zijn allen kwaliteitsvolle smartwatches met alle functies en hebben een zeer goede prijsverhouding.

Strand Smartwatch(3)

Ontdek deze en al onze andere merken in onze winkel of in onze webshop. Andere gekende merken Casio, Esprit, Liu Jo, Daniel Wellington, Marc Coblen, Manfred Cracco, Philip Stein, ... zijn volledig beschikbaar in onze winkel. Heb je een specifiek model op het oog, contacteer ons dan.
Met ons eigen merk Manfred Cracco kunnen we ook een uurwerk op jouw maat maken.

Horloge kopen Aalst doe je gewoon bij Juwelier Van Impe